מחר ה1 לחודש! מה קורה בעוד 19 ימים ? :)

מחר ה1 לחודש! מה קורה בעוד 19 ימים ? :)

התאריך שכל תיכוניסט מחכה לו. הלא כך? אין תיכוניסט שלא סופר כבר את הימים לסיום השנה הארוכה הזאת, הרצופה בלימודים לימודים לימודים. כולונו צריכים כבר את החופש, לשכוח קצת מהמתמטיקה מהפיזיקה מהכימה ומכל שאר המקצועות שמציקים לכל אחד ואחת מאיתנו. אני אישיתי מרגישה שהשנה אני ממש זקוקה לחופש הזה. בדר"כ כל שנה אני רוצה כבר חופש אבל לא באופן היסטרי כמו השנה. השנה זו הייתה השנה הכי עמוסה מבחינת לימודים שהייתי לי אי פעם, אולי כי זו השנה הראשונה בתיכון? בכל אופן, אני די תכננתי לנצל כל דקה ודקה בחופש הזה, הבית ספר קצת הרס כי כבר קיבלנו עבודה ממש ענקית במתמטיקה לשאלון של שנה הבאה S: אז נכון אני אולי גם יאלץ להתעסק טיפה בלימודים אבל אני גם אנצל את החופש הזה !!!! וזה מה שאני מציעה גם לכם, גם אם קיבלתם עבודות או משהו דומה אחר, תתנו לגוף שלכם טיפה מנוחה, שקט מכל הלימודים. אתם סתם תצטערו אחר כך על זה שזה מה שעשיתם בזמן החופש, בזמן שכולם עושים חיים בחוץ ;) נצלו כל דקה- ".... כי דקה שחולפת, לעולם לא חוזרת.." למישהו יש כבר תיכנונים לחופש הגדול אהוב ליבינו?

נונקי

New member
ועוד בלבול

טוב אולי תקף אצל חלק מאיתנו, אני למשל מסיימת ב-18 (לא לומדת יום שישי)

אור 173

New member
לא מקבלים תעודות לפני ה 19

גם הכיתה שלי לא לומדת בימי שישי,אבל יביאו אותנו.זה כולה שעה שעתיים,אם כל הבצפר לא לומד בשישי,כדאי שתשאלי בבצפר החודששששש האחרון והסופי שלי לבית ספר!!!12 שנים חלפווו כל כך מהרר!אני עוד זוכר את החודש הראשון בכיתה א'

נונקי

New member
אצלינו כן מסיימים יום חמישי

זאת אומרת ב-18. אנחנו מסיימים ב-11 וערב לפני זה יש לנו מסיבת שסיום עם אפטר פארטי. לא יודעת מה אצלכם...

yuvalspot15

New member
עבודה עבודה עבודה!!!!!

אז ככה עבודהההההההההההההההההה [בטח ניחשתם XD] באוניברסיטה בת"א.. בקייטנה! תחזיקו אצבעות שאלך!!O: והמון כסף!!! (חוסכת לקרת פולין ואני רק ב-י')
ואז אילתתתתתתתתתתתת :)::: ואם יהיה זמן גם קוקה קולה ווילג'! ולא תאמינו, יש לי יומולדת ב-19 ביוני (((:)
ואז גם מבחן במתמטיקה להישאר 4 יח"ל ואז גם שיעורים פרטיים במתמטיקה :) והמון מסיבותתתתתתתתתתתתת!!! ואהבת קיץ כמו בסרטים... *-*
אההההה כמובן, גם ים D; איך? ומתי? לא יודעת נראה.. ^^
שיהיה לנו חופש מעולה ואני מקווה שאספיק לעשות הכל XS

ththbh

New member
היי אני לא קשור..

אבל נולדתי יום לפניך - צירוף מקרים כזה לא יכול לעבור בשתיקה

yuvalspot15

New member
חחחח איזה גאווה הא? סופסוף

שיהיה במזל ושתזכה לחיים ארוכים D:

למעלה