מחר זה היום הגדול....

מחר זה היום הגדול....

אני הולך לראות את המלכה בפעם הראשונה בהופעה ! אני מת מהתרגשות....הולך לקנות לה בבוקר זר ענק !

actress

New member
שיהיה לך BKF הנה כמה הכנות:

1. ללמוד בע"פ את השירים 2. לעודד לעודד לעודד אם יש לך פונפונים של מעודדת תביא 3. שהיא באה אלייך לא להפוך לנציב מלח 4. בסוף ההופעה למחוא כפיים להדרן - זה תמיד עובד
5.

זה מה זה בסיסי......

1. ללמוד את השירים של מי ??? 2. איזה צבע צריך להיות לפונפונים ? (שלא אעשה טעות) 3. כולי נוטף דבש וצוף - אין סיכוי להפוך לנציב מלח 4. האם למחוא כפיים בשתי הידיים? 5. עם זה אין בעייה - יש מלא כאלה באשדוד !

actress

New member
קודם כל אתה לא תהיה לבד ../images/Emo8.gif

אני חושבת שאני גם באה לשם. בקיצור אני אזהה אותך

actress

New member
היום יהיה ערב סי היימן באשקלון + 3

מהפורום. טיפ טיפ אתה שמוליק ואנוכי הולך להיות פנאן

skito

New member
רציתי להפתיע

עד לפני כמה דקות היה לי בתוכנית להדרים מבלי להודיע אך לצערי ובקטע המשפחתי לשמחתי אורחים נוספים יגיעו אלינו לשבת תהנו וספרו חוויות

actress

New member
אז יאללה תבואו כולכם ביחד אין כמו

להביא את האורחים ולהיות אורח בעצמך במופע!

skito

New member
שמוליקה אולי אפשר אני

מתקשר באמצע - לא לא באמצע בהתחלה שומע בסלולרי את המופע אני גר רחוק וגם עובד כל השבת אתה תהנה אני בטוח ובסוף אף תרוץ לספר לחברה כאן כן

skito

New member
שמוליק

הפורום לא ייסגר! ואל תשכח לבצע את המהלך הבא

actress

New member
אתה נשוי../images/Emo70.gif

ואתה הולך לסטוצים
נו שווין

השאלה אם אני נשוי......

האם היא הופנתה אלי? זו הדרך שלך לברר את הסוגייה ? טוב, למי שמעוניין, אני גרוש באושר ויש לי ילד מהמם שעוד מעט חוגג יום הולדת שמיני.

../images/Emo151.gifסקיטו, כפי שאתה רואה,

את המהלך הזה אני מבצע כל יום, זוהי תרומתי הקטנה לאי סגירת הפורום. בכלל, אני חושב שאנחנחו מתעסקים יותר מידי באם יסגר או לא. במקום זה צריך פשוט להמשיך לכתוב ולהגיב - ולחשוב כל הזמן חיובי.

actress

New member
המשך השרשור נמחק אסור לפרסם פלא'

אישים פה אלא רק בפרטי וסליחה שאני פתאום נהיית רעה אבל אלו כללי ההתנהגות והנה הפירסום לגבי המופע של סי בגני דן אשקלון מי שמלווה אותה היום הם: ליאת פרלוב מאירי קלידים ניר - ג'מבה ותמרה - זמרת נשמה

actress

New member
וד"א לפי מה שהבנתי מסי והמשרד...

אז המופע היום אם אני לא טועה מתחיל ב 21:30

הפורום לא נסגר!

אני יודעת שאין טעם לדון בזה אלא פשוט לכתוב כאן, והרבה. אבל אני כל כך שמחה! מיכל - כל הכבוד!

למעלה