מחר זה מגיע....

maximf

New member
מחר זה מגיע....

מחר זה מגיע..... הטיסה ללוס אנג'לס, לאחר כול הציפיה המעבר הגיע..... מחר עוזבים את המשפחה, החברים ונוסעים לעבר החלום באמריקה.....

נסיעה טובה ../images/Emo13.gif

הזמן יעבור מהר מאד, ולהכנס לעניינים לא נראה לי שתהיה לך בעיה, (אנחנו תמיד פה, כך שאתה לא לבד! ). דבר אחרון לפני שאתה עולה למטוס, חבק את אמא,חבק את אבא, וחבק את אמא שוב.... טיסה נעימה.

ילד, טיסה הכי נעימה בעולם!

לא להילחץ מכלום. אין מה לדאוג (כאילו שזה עוזר לדאוג, נו בחייאת...) אל תשכח, זה אנחנו פה, בצד השני של הטיסה. סופסוף ניפגש... ועצה קטנה משלי - תקשיב לאייל. תחבק את ההורים המון. מעכשיו לא יהיו לך מליוני אפשרויות לעשות את זה (רק וירטואלית. ומנסיון, זה לא להיט). יאללה, תרים טלפון כשאתה פה.
נעימה

maximf

New member
תודה חברים

אני זז לשדה התעופה..... ניפגש בצד השני

נו מה , אין עדכון??

משאיר אותנו ככה במתח? איך הייתה הטיסה? התמקמת כבר? חטפת איזה ג'ט לג קטן? אולי נכנסת לשוק? משהו? תן איזה סימן חיים...

maximf

New member
שלום מלוס אנג'לס!!!

הטיסה הייתה סבבה, בינתיים אני עוד לא בדירה שלי אלא אצל חברים ממש טובים של ההורים, אבל עוד מעט אני עובר לדירה שלי, וכמובן שכבר הספקתי לקנות מחשב נישא במחיר מעולה ב OFFICE DEPOT ושאלה לישראלים מ אל איי איפה אני קונה פה חומוס ישראלי????

saritoosh22

New member
כבר חומוס?

עוד לא יצא לך החומוס של הארץ מהמערכת. אתה ב LA, איפה לא קונים חומוס ישראלי? מה אתה מחפש? חומוס צבר/שטראוס בקופסא? או כזה שמכינים במקום (יענו חומוס גבעתיים/אשכרה/אבו חסן)?

maximf

New member
חחח פשוט מעניין איפה קונים

אני רוצה שהחברים פה יטעמו חומוס אמיתי ישראלי, וחוץ מזה אני מחפש את הרגיל בקופסא, ובכלל יש חנויות עם אוכל ישראלי? חומוס\מלאווח אוכל כזה

saritoosh22

New member
ברור שיש!

ב LA בכל פינה אפשרית יש חנויות של ישראלים. בכל מקרה, אני רואה שהילה לה מטפלת בך, ראה עצמך כמסודר! בהצלחה!

../images/Emo42.gifברוך הבא!../images/Emo42.gif

מה ז'תומרת איפה? בצריף! (בפולטון ובורבנק) טוב, תתמקם, תעשה סימן חיים ונבוא לאסוף אותך לשם... שמחה לשמוע שהכל בסדר איתך.

maximf

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ברגע שאני יתארגן בדירה החדשה, אז נרים טלפון, כרגע אין לי מקום מגורים קבוע....

למעלה