מחר זה מתחיל סוף-סוף+שישי-שבת,אושר

zorka

New member
ואם במאיו עסקינן,

הבנתי שהוא לקח את הנקודות אחרי ויראנק בפסגה הראשונה. אם כך, הוא עובר לתוכנית ב' - החולצה המנוקדת. מה שכן, בגלל שבעיקר יש קטעים הרריים זה לא אמור לפגוע לו יותר מדי בסיכוי (הקלוש) לאיים על הפודיום.

וזו בדיוק הבעייה של ארמסטרונג-

מאיו יברח אין בכלל ספק שהוא יבצע מהלכים. האם הדואר רודף? להבדיל מאחרים אני חושב שהעובדה כי מאיו וסימוני מגיעים להרים בפיגור כה גדול רק יכולה להעצים את מופע הזיקוקים הצפוי לנו.

pertal

New member
האם אתם מדברים על פריצה של

אמרסטרונג?? או שפשוט לא הבנתי אתכם נכון?

יש לי הימור אבל אני מפחד מנאחס...

אז הדבר היחידי שאני אגיד על ההימור שלי הוא: שאחרי מחר אחת הקבוצות, שניצחה שנה שעברה את התחרות הקבוצתית של אחד מהגרנד טורס, תעלה למקום הראשון הקבוצתי ורוכב שלה ינצח את הקטע. זה ההימור שלי למחר. ורמז ענק (אבל בגלל הנאחס שאף אחד לא יגיד במפורש את השם פה בפורום
) הקבוצה הזו הביאה רוכב מסוים ליותר מזכייה אחת בטור בין השנים 91-96. ויש לה את החולצה הכי יפה בטור.

itaiash

New member
אינדוראין היה בבאנסטו, לא?

אז איזה קבוצה התכוונת?

ybello

New member
האם אולריך ירדוף....?

הרי פריצה של מאיו יכולה לפרוש את כל הקלפים. אם הקצב יהיה מטורף ואכן הם יחליטו לברוח, כל אחד מהפיבורטים יראה את מצבם של האחרים ! אם אני לא טועה מאיו אמר שמחר הוא ישב עם "החבר'ה" ולא יתקיף.

ועוד פאקטור שחייבים להכניס...

להימור על מחר. מחר זה יום הבסטיליה, והצרפתים רוצים ניצחון ובכל מחיר. מורו וויראנק הם שניים שינסו להביא להם אותו.

וויראנק מצליח בינתיים

ומורו...Well- הוא מנסה
. הוא רודף אחרי בטיני בכל טיפוס..ותמיד מגיע רביעי. (אחרי וויראנק והשני, בטיני..). מישהו יודע מה קרה לבטיני בעלייה- הזו שמדורגת כרמה 1? הוא התחיל והתעייף מרוב הפעמים שהוא ברח בעליות האחרות?

מאדמאן

New member
קרא על אולריך בדיווח של העיתונות

הצרפתית של הבוקר. יש שם נתונים על ההכנות שלו לקראת היום. מקווה שיאיר ובועז יכניסו את זה מוקדם.

הצפי שלי....

מחר תתחיל המלחמה האמיתית על מלך ההרים אני מהמר על בריחה בה יהיה מעורב וויראנק מעבר לזה, לא יהיה שום דבר משמעותי... ביום שישי- מאיו ינסה לצמצם נזקים- USPS + T MOBILE יגיבו בצימצום נזקים, כלומר, קצב גבוה לצמצום נזקי ההתקפות ואולי קצב גבוה יותר או התקפה בפסגה השניה... אבל אני בספק ביום שבת.... ביום שבת ה- USPS יכתיבו קצב רצחני בעליות האחרונות בפלאטו דה בלי ארמסטרונג יתקיף כמו שהוא יודע ועשה בעבר אם יצליחו להדביק אותו, הוא לא ילבש צהובה בפריס לדעתי, הוא יפתח חצי דקה-דקה נוספים על המתחרים, והפער ממאיו ישמר דקה נוספת עד חצי יפתחו ב-ITT האחרון... המבחן לדעתי יהיה ביום שבת...

Yarnin

New member
מחר יהיה קאוס אמיתי ואולי

יתחיל להיות מעניין... אבל ביום שישי אנחנו נדע בדיוק מה יש לכל אחד להציעה. סיום בפיסגה הוא הרי כל מה שאנו צריכים כדי לפזר את ערפל הקרב הפסיכולוגי שמתנהל לו כבר כחודשיים. להמר על מישהו ספציפי... אני ממש לא יכול. אבל אני מאוד רוצה לראות את לאנס מתקשה לקרא את מה שכתוב לאולריך על החולצה מאחור... אבל זו רק משאלת לב. אני כן מצפה אבל מסימוני וCSC לאיזה מופע מרהיב, או לכל הפחות ניסיונות לכך. מחר מעניין ובשישי פריסת כל הקלפים. ירנין

אל תשכחו

בשנה שעברה ארמסטרונג לקח את הצהובה באלפ דואז בקטע 7. למרות שמאיו ווינוקורוב ברחו לו שם. הדירוג כללי כבר היה - ארמסטרונג בלוקי +40 שניות מאיו +1"10 דקה וינוקורוב +1:17 מאנצ'בו +1:37 דקה המילטון +1:52 דקה הראס +1:58 דקה (אז עוזר דוור) אולריך +2:10 דקות (קדח מחום באותו היום) היו שכבר הספידו את הטור ואמרו שאם ארמסטרונג אינו מצליח לנער את מתחריו בעלייה הראשונה, כפי שעשה בכל המהדורות הקודמות, הוא כנראה לא בשיא כושרו. היו שאמרו הוא גמור ומתחריו יאכלו אותו ככרישים המרחים את הדם של המלך והסכין בליבו. ואז החל שבוע מדהים. וינו הוריד ל 21 שניות אח"כ אולריך שרף כביש בנג"ש והוריד ל 35 שניות קיבל בטחון של סוס מרוץ ולמחרת טחן את העלייה כדי לצמק את הפער עד 15 שניות לארמסטרונג. בסוף ארמסטרונג קם ונפל כמו ענק וניצח כמו שעשה בפסגות של ארבע השנים הראשונות בהן ניצח. אז חכו מחר זו רק ההתחלה הדבר היחיד שאפשר להגיד על מחר הוא שאם מתחריו של ארמסטרונג לא יזמו את מהלכי התקיפה הם יוכיחו כי שתי ההתקפות של ארמסטרוג (זה מה שהא עשה בפרולוג ובנג"ש הקבוצתי- התקיף) השיבו את מאזן האימה לדבוקה. כתבתי זמן רב לפני הזינוק: ארמסטרונג יהיה חייב לתקוף מההתחלה כדי להראות מי בעל הבית. הצרפתים מכנים רוכב כארמסטרונג "הפטרון" מי שלא יבדוק מצב שרירים מחר יכול להצטרף לתהלוכה. כי מחר יש כמה עליות עם 7% 8% ואפילו אחת עם חלק ארוך ב 12%. מחר זה רק לבדוק שמן, מיים. פלגים פלטינות אפשר לבדוק בשישי שבת. בשני יש מנוחה אפשר להיכנס למוסך. ואתמול אמרו כמה כי מאיו כועס. יש...יהיה חם ומגניב

spuf

New member
שלבים מכריעים

המנצח בטור נקבע בקטעים נגד השעון ובקטעים שמסתיימים בטיפוס. כל השאר זה משחקים מסביב לדבר האמיתי. ביום שישי ושבת נגיע לשני הקטעים היחידים בטור השנה שמסתיימים בטיפוס (להוציא את האלפ דואז) ואז יהיה מישהו שיפרוץ קדימה ויקח דקה-שתיים-שלוש על כל השאר ויהיו כמה אחרים שישפכו לאגר וישארו מאחור. מי יהיה המנצח ? אין אפשרות לדעת וזו האמת !. כל הרוכבים שלוטשים עיניים לפודיום נסעו עד עכשיו בשקט בתוך הדבוקה, שמרו את הקלפים קרוב לחזה והשתדלו לשמור על פרופיל נמוך ככל האפשר. אחד מהם יפתח מבערים ביום שישי. מי ??? , אף אחד לא יודע.

דדלי

New member
מי שיכשל היום - לא יהיה מועמד

יותר לשום דבר. אסור למועמדים המרכזיים להכשל היום. זה היום. מעניין במיוחד מה יקרה עם אולריך ועם מיו.

spuf בשנה שעברה - תראה מה קרה

בקטע 9 (אלפ דואז) מאיו לקח מארמסטרונג יותר משתי דקות ומאולריך יותר משלוש וחצי דקות. ובנג"ש הוא הפסיד להם הכל+ קטע ההרים חשבוים כמו הנג"ש אבל רק השילו בין כל הקטעים (כולל הקטע שלל היום) יביא ניצחון בסיום.

למעלה