מחר זה מתחיל
צריכה הרבה אנרגיות

isidora

New member
מחר זה מתחיל ../images/Emo5.gif צריכה הרבה אנרגיות

חיוביות. מחר מתחיל הסיוט (המוכר לרבות מכן) של מעבר הדירה. וזה אחרי הסיוט של כניסה לדירה מטונפת שנראית כאילו שלושת הילדים של הדיירת הקודמת עסקו כל היום בלכלוך הידיים שלהם בחומרים שומניים ומריחת הג'יפה על הקירות, מה שלא מפתיע בהתחשב בתחזוקת המטבח שנראה כאילו אותה דיירת מעולם לא העבירה בו סמרטוט ולעומת זאת עסקה בטיגון והשפריצה שמן לכל עבר,
כבר אמרתי? בכולופן, עשינו הכל כדי שיעבור כמה שיותר חלק. הזמנו חברת הובלה שגם אורזת. הזמנו את סבא לטייל עם מאיה כדי שנוכל להשגיח בזמן האריזה וגם לפרוק בנחת במהלך השבת (אנחנו עוברים לגור קרוב יותר להורים שלי) אבל קשה לי... גם כי קשה לי באופן כללי עם שינויים גם כי לא יהיה לי אינטרנט בדירה החדשה בערך שבועיים (בעיית תשתית של בזק) ובעיקר כי אני כל-כך אוהבת את הבית שלי עכשיו (אנחנו עוברים כי הוא מאד קטן וכדי להתקרב להורים) המעבר מבית פרטי עם חצר גדולה לדירה בבניין (למרות שהדירה מקסימה עכשיו, כשהיא נקיה) להתרגל שוב לשכנים (הם נחמדים, ובכל זאת) אוווף! ממש לא אוהבת שינויים...

חושחושה

New member
שיעבור לך הכי קל שאפשר!!!

בעוד שבוע אני באותה הקלחת, רק אני עושה הפוך, מעבר מדירה לבית פרטי עם חצר קטנה!
שהשינוי יעשה לכם הכי טוב בעולם!

דפנה מי

New member
מקווה שהשינוי יהיה קל ונעים../images/Emo24.gif

גם אני לא אוהבת שינויים ואחרי שתסתגלי-מקווה שתרגישי ב
-כאילו היית בו מאז ומעולם.

תומרלי

New member
תתחדשו

מה שחשוב,בסופו של דבר, זה שתהייה לכם דירה נחמדה וקרובה יותר להורים. מאחלת לכם שהמעבר יהיה חלק ומהיר.

nubi

New member
אבל הכי קשה לך

זה שלא נהיה יותר שכנות, נכון?

מעין26

New member
תחשבי איזה כיף שתהיי חמש דקות

מההורים שלך? וכמה יותר קל יהיה כשיש את התמיכה של ההורים. ולגבי הבית אני מאמינה שתסדרו אותי מקסים ומהר מאוד תרגישו בו בבית. חוצמיזה את מתקרבת אלי וככה נוכל להיפגש יותר, עוד יתרון, בסוף נחזור לימי הבי"ס כולם חוזרים צפונה הא? יהיה בסדר לא לדאוג.

isidora

New member
../images/Emo9.gifזה באמת יכול להיות נחמד

נעשה גם טיולי טרקטורונים ונצא לרקוד ביפעת? האמת ששם לא נראה לי שאדרוך שוב

isidora

New member
תודה בננות../images/Emo140.gif

הבוקר ארזתי כמה דברים חיוניים (ואת שתי השידות שליד המיטה עם התכשיטים והדברים האישיים יותר) ונסעתי להעביר את הבוקר אצל ההורים
אחה"צ נחזור לבית שלנו לפגוש את האורזים ונאסוף עוד כמה דברים שכדאי שנעביר בעצמנו (ענייני האמבטיה, הדיסקים, חומר לימודי חשוב וכאלה) והערב נחזור לישון אצל ההורים שלי. מחר על הבוקר תהיה ההובלה ואת סופה"ש נבלה בפריקות וסידור הבית אני מנסה לשכנע את עצמי שיהיה כייף (ולא כל כך הולך לי
) בעזרת השם (ובעלי) עד יום ראשון - הכל מאחורינו! תודה לכולן על העידודים

sharonmx

New member
וואי, כמה שאני מבינה....

אני גם לא אוהבת לעבור דירה, עשיתי את זה המון בעברי ועכשיו כל כך טוב לי בפינה שלי שאני לא רוצה לזוז. הצלחתי להדוף מתקפה חזיתית ולוחצת של החצי לעבור קרוב לעבודה - שנינו עובדים באיזור רחובות וגרים בת"א. העיקר- תיהנו מהבית ותתחדשו! ראש השנה (טוב, זהבעוד חודשף אבל לט נהיה קטנוניות) זה זמן מציון להתחלות חדשות!

isidora

New member
זהו, עברנו ל../images/Emo82.gif החדש

אתמול ארזו אותנו והיום העבירו וכבר כמעט הכל במקום
עבדנו היום כמו משוגעים (וזה קשה עם תינוקת בת 3.5 חודשים שהחליטה אפילו לא לישון היום בצהרים
) מחר נסיים את הפריקה והסידור וביום ראשון תבוא עוזרת ויחברו לנו yes. לאינטרנט יקח עוד זמן אבל אני אתעדכן אצל ההורים
באופן מפתיע (ואולי בזכות האנרגיות שלכן,
) המעבר היה קל ואני כבר מרוצה מהדירה החדשהוהמרווחת
תודה על העידודים ושבת שלום לכולן

חושחושה

New member
איזה כייף לך! אני כבר רוצה גם להיות

אחרי, עוד 6 ימים, והמעיים כבר מתהפכים אצלי, רק מלחשוב על הבלאגן... שתהיה שבת שקטה ונעימה לכולנו!

שלום אמאשלחברהשלי../images/Emo70.gif

אני שמח לשמוע שעברתם דירה והיה קל
שמעתי את אמאשלי אומרת לאבאשלי שאת נשמעת נרגשת ולחוצה, ושהיא רוצה גם לעבור דירה. אני לא יודע מה זה לעבור דירה, אני רק עובר מצדראשון לצדשני, אבל אם אמא רוצה זה בטח בסדר
. בכולופן, תמסרי ד"ש לחברה שלי ותגידי לה שאני מתגעגע המון.

למעלה