מחר זה קורה
רקעוד יום אחד

מחר זה קורה../images/Emo70.gifרקעוד יום אחד../images/Emo220.gif

קשה להאמין אבל אכן הגיע היום הגדול ומחר סוףסוף הדיסק של קרן יהיה בחנויות... מה אתם מצפים מהדיסק? וכמה חיכיתם לו? כל דבר שקשור ביציאה של הדיסק מחר, אתם מוזמנים לכתוב פה

razpg

New member
יוווו..אני לא מאמין שזה מחר!../images/Emo99.gif

אני כבר בתוכניות לאן ליסוע כדי שאני אוכל לקנות אותו! בטח הדיסק הולך להיות מדהים! ביחוד למי שלא היה בהופעה (כמוני
) שעוד לא מכיר את השירים. אני כבר לא יכול לחכות.. אפשר עכשיו לעשות לוח יאוש לפי שעות!

gilishai

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo99.gifואת הדבק אותי בהריון :)

כן כן גם אני הייתי בפסטיבל ההוא אבל הלכתי להופעה אחרת .......... לא יודעת מה היה , הרי הייתי שם באיזה 6 הופעות ונפגשנו בכניסה. אני פגשתי את קרן בפסטיבל חולון ומאז אני בדיבוק רציני ומנסה להדביק עוד הרבה הרבה חברים ואנשים שאיתם יוצא לי להפגש........אבל עוד מעט היא כבר לא תצטרך את יחסי הציבור שלי

anianat

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo105.gif../images/Emo220.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

את קרן שמעתי בפעם הראשונה בפסטיבל הפסנתר. מאז לא הצלחתי לפספס אפילו הופעה אחת (ניסיתי...לא הלך). אני חושבת שצריך לסווג את קרן בקטגורית הסמים הקשים - ההתמכרות קשה ומיידית והגמילה בלתי אפשרית... אז בחישוב פשוט מנובמבר 2005 ועד יולי 2006 - 9 חודשים - הריון שלם
- אז עכשיו יהיו לי 3 ילדים ו..
.. - (יש לי עוד כמה תובנות בנושא ההריון הזה אבל זה כבר לפורום אימהות והריונות...) עד העונג הבא, ענת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן..זה מחר..../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

אני לא בטוחה שאני לגמרי מוכנה לזה נפשית

שגעוגי

New member
OMG זה מחר!!../images/Emo12.gif

בעיקרון אני מקווה שקרן תישאר עם אותו סגנון כתיבה והלחנה..כמו כל השירים שהיא כתבה לאחרים עד היום. הוהו...כמה חיכתי לדיסק הזה...חודשים...פשוט חודשים. הספירה לאחור תגיע אח"כ :) יומטוב.

I מ י ר ב I

New member
זה מחר,וואי....

קודם אני אקשיב שוב לכל האלבום...אולי אפילו פעמיים... מה אני מצפה? קשה לי מאוד להגיד... בטח אני אבכה בכל השירים...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת תבכי../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אני אפילו לא רוצה לנסות לחזות מה יהיה איתי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

ניידת
כמה שנים מקבלים על בכי תמרורים
אני חושבת שאמבולנס יותר יתאים

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אבלל..אני גרה על הגג
זה לא יפריע לאחפד

eiris 1234

New member
היום בין 10 ל12 בלילה סקעת יתארח ב.

תוכנית "המקור" בגלגל"צ ידבר על האלבום ויושמעו שירים מתוכו שווה האזנה

למעלה