מחר זה קורה

SHANILIROY

New member
מחר זה קורה

סינגל חדש לרדיו לדיויד ברוזה , מי כאן ? בקרוב מפגש !!

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

מי? מה? איפה? מתי? באיזו רשת? איזה שעה? איזה שיר??

SHANILIROY

New member
טוב ..

לצערי אין ממש פרטים ,שומרים על דיסקרטיות ..נמתין בסבלנות ונקשיב לרדיו ...

SHANILIROY

New member
איפה שמעתם את הסינגל החדש?

אז ציפיתי לשיר שלא שמענו ,כמובן שדידי הררי שתמיד נוהג לפרגן ,ושמעתי לראשונה (ברדיו) בתוכניתו אז אוטוטו הדיסק החדש .. איפה אתם שמעתם את השיר ,חוץ מביוטיוב לפני כמה חודשים ?

glitter8

New member
בלינק של חן

ואני חייבת לציין שהשיר רחוק מלהפיל אותי. מקווה שהשירים הבאים יהיו בעלי תוכן ולחן קצת יותר מעניינים כמו שדיויד יודע לעשות

אכן

לשם שינוי, אני מסכימה עם ענבל. בשמיעה ראשונה - לא משהו. דויד יודע הרבה יותר! אולי בשירים הבאים. המדהים בכל הפרוייקט שרק 20% מהתורמים הם ישראליים. מה זה אומר לדעתכם?

SHANILIROY

New member
הקהל הישראלי

לא ממש מורגל לפרוייקטים מסוג זה ,מה גם המעריצים הרבים שיש לדיויד ברחבי העולם ,יש תורמים מצרפת ,ספרד ,ארצות הברית מה שלא צויין ששני המעריצים שתרמו את הסכומים הגדולים 5000 דולר כל אחד ,הם ישראלים ואחת מהם גם הייתה חברה בפורום בעבר ..אז חבל שלא מעדכנים גם את המידע הזה .

glitter8

New member
20 אחוז זה הרבה

אם לוקחים בחשבון את גודל המדינות האחרות שדיויד מושמע בהן (-ספרד וארצות הברית, ) אז 20 אחוז בישראל הזערורית זה הרבה. רק צריך להשוות פרופורציות.

ghahamov

New member
חולם - הסינגל החדש

הסינגל החדש ששוחרר אתמול ראיתי גם כתבונת קצרצרה בתוכנית הבידור של ערוץ 2 (זו עם ליאון רוזנברג) על מסיבת העיתונאים בזאפה. השיר החדש קצת מזכיר לי את יהיה טוב. יש בו משהו אופטימי

SHANILIROY

New member
תודה על הקישור ../images/Emo13.gif

אני מצפה לשמוע את שאר השירים

ymother

New member
אני חולם

אני דווקא חושבת שהשיר מקסים. קליט ומתנגן בראש - דווקא לא מזכיר לי את יהיה טוב אלא יותר את - אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו אל תשאלי אם אני אוהב אולי גם "עוד מעט" בקיצור כל השירים השקטים והיפים כל כך שלו. מן שיר כזה שמתחשק ללחוץ על repeat 1

למעלה