מחר - זה קורה

dorin276

New member
מחר - זה קורה

טוב, כבר יותר מדי פעמים שלחתי בפורום הודעה בנושא "מחר - זה קורה" או חיקוי אחר של טל פרידמן (לפני מו"ר, ראיונות של ב"ש וכו'...) אבל מחר זה באמת קורה - היום הראשון שלנו בכיתה א' (אולי בעצם טרום חובה... לפני ששנה א' מתחילה באמת ב-15 באוקטובר). אז בהצלחה לכל הבארשבעים, וברכות מאיתנו ליתר יושבי הפורום (וחובבי האקלים הקריר והנוף הירוק שבחרו לא להדרים וחבל!!).
עדכונים וחוויות מקורס הקיץ צפויים בימים הקרובים.

kontsy

New member
בהצלחה! ../images/Emo140.gif

תהני המון, ובהצלחה בקורס ובעיקר בלימודים עצמם. אתם מתחילים שבוע קודם נכון?

dorin276

New member
תודה

כן, מתחילים ב-15 באוקטובר, ויתר האוניברסיטה מתחילה ב-22. מה תעשי אם תתקבלי לב"ש בתקופה הקרובה? תצטרפי אלינו (
) או תישארי בת"א? (וכידוע, מי שהתקבל מרשימת ההמתנה אחרי קורס הקיץ יכול כמובן ללמוד בלי לעשותו...)

kontsy

New member
אני חושבת שאין ברירה אלה להישאר

זה כבר נהיה ממש לא פרקטי, ועד כמה שאני אוהבת את הפקולטה של אב"ג אני מתחילה לגלות דברים טובים גם בת"א. יש אנשים מקסימים למרות כל נבואות הזעם...

kontsy

New member
או אלוהים ../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif

תוך כדי שכתבתי את ההודעה הקודמת, ממש עם היד על המקלדת הטלפון צילצל ונחשו מה?!?! התפנה מקום! אוקיי...
הדילמות בראיון היה יותק קלות...

גורן3

New member
שלום וברכות

אני הייתי ממתחילי רפואה היום וראיתי כבר מזמן את ההודעות שלך, קונטסי, על הרצון שלך ללמוד באב"ג,על-אף שאת ברשימת ההמתנה. עכשיו פינו לך מקום ואת פשוט יכולה להתחיל ללמוד, לעומת ת"א, שם את כרגע בקורס קיץ ועדיין לא יודעת אם תתקבלי (או שאולי אני טועה?). אז לכי על בטוח ועל מה שרצית עד כה ובואי לבן גוריון.

kontsy

New member
בת"א הקורס קיץ זה לא ממש נורא

לא שמעתי על אף אחד אף פעם שלא עבר אותו... אז גם ת"א היא די בטוחה מבחינתי. עוד לא החלטתי

קודם כל, מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

אכן דילמה לא קלה, אבל אני בטוחה שמה שלא תחליטי, יהיה לך טוב.

dorin276

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אני מקווה שאת כבר בדרך לכאן!!!! מחר ב-8:00 בבוקר הרצאה בביולוגיה.... קורס הקיץ אמנם התחיל היום אך הייתה רק שיחת פתיחה ומבחן פטור במתמטיקה. לא הפסדת שום הרצאה. כל כך רצית להתקבל לב"ש והנה זה קורה! טוב, אני לא אלחץ עלייך, את חופשייה כמובן לבחור מבין הפקולטות את המתאימה יותר לך, בהתחשב בכל השיקולים. אנחנו נבין אם תבחרי ללמוד בת"א. אבל רק שתדעי שעד עכשיו יש אחלה חבר'ה באב"ג ואנחנו ממש מרוצים מהיחס של הפקולטה עד כה (הרבה מעל למצופה...). וחוץ מזה בת"א לח, מיוזע, עמוס ופקוק

מסטולון

New member
די, זה הזוי לגמרי...

וואי, אחד הקטעים המטורפים. קיצר בואי בואי בואי כבר. אפילו לא הספקת להפסיד משהו רלוונטי.

למעלה