מחר זוג חברים שלנו מתחתנים ואני

אתי@

New member
מחר זוג חברים שלנו מתחתנים ואני

רוצה לכתוב להם ברכה מקורית ורצוי עם הומור... יש רעיונות
אולי משהו ממה שאתם קיבלתם בחתונה שלכם

Ronnie*

New member
הי, גם אנחנו הולכים לחתונה מחר!

איפה זה? שלנו בחצר המלכה... לנו כתבו כל מיני דברים מצחיקים. הכי הצחיק אותי מישהו שעשה פרפרזה על הנוסח של ההזמנה שלנו ("400 מוזמנים, 8 שנים, 2 טבעות, אהבה אחת") וכתב משהו כמו: "באמת הגיע הזמן, אחרי שאתם חברים 400 שנה, בערך מגיל שמונה...". אני יודעת שזו לא עצה שימושית, אבל אני כל פעם נהנית להיזכר בזה

אתי@

New member
../images/Emo13.gif שלנו בטראסק

על ההזמנה שלהם צייר הצייר קדישמן (הזמנה עם כבשים כמובן
) שהוא מקורב למשפחה ובטח גם יהיה בחתונה... אז אולי אני צריכה משהו שקשור לכבשים...? אבל בכל זאת אני רוצה משהו עם הומור.

הילית*

New member
יש לי כמה הצעות

אבל לא בקטע ההומוריסטי היתה ברכה שקיבלתי מבת דודה שלי, שאני לא ממש קרובה אליה והיא די הפתיעה אותי. היא כתבה דברים שהולכים איתי הלאה. אני אחפש את זה בבית. בכל מקרה הרעיון הכללי שהיא כתבה הוא ללמוד בחיי הנישואין לעגל פינות ולהתעקש על הדברים החשובים באמת. אני חושבת שאני מתנהגת ככה גם לפני שקיבלתי את הברכה אבל איך שזה היה כתוב ומנוסח מאוד ריגש אותי כי זה כ"כ נכון חוץ מזה שיש ברכה שאני כבר כתבתי כמה פעמים. אני חושבת שיש לי אותהכאן בעבודה. אני אשלח לך במייל

kisses

New member
צירפתי לך לינק לאתר שיש שם כל מיני

ברכות חמודות

shir001

New member
ברכה למתחתנים...../images/Emo92.gif

פעם חיברתי ברכה, ואולי תוכלי להעזר בה או בחלקים ממנה: לחיי הרווקות נופפו נא לשלום, כי מהיום אתם בעל ואישה ולא סתם חברים כתמול שלשום. אז כולנו ביחד שמחים כאן איתכם, ובאנו לחגוג את יום נישואיכם. לרגל הארוע וזאת החגיגה, החלטנו להוסיף גם ברכה נחמדה. שתלוו האחד את השני בכל דרך וכל שביל, שהאושר והאהבה ישררו ביניכם בכל שלב ובכל גיל. ותזכרו תמיד, שלהיות נשואים זה לא רק כתובה וטבעת, זה גם להיות לצידה כשהיא לפעמים מרגיזה, מעצבנת ומשגעת. וזה גם להיות לצידו ולאהוב, כשלפעמים יש לו מצב רוח לא טוב. אז הרבה הצלחה בחיים המשותפים, ושביחד תחגגו אין ספור שנות נישואים.

ענתש

New member
הנה ברכות יפות שאנחנו קיבלנו

אני בוחרת רק באלו שהם ציטוטים של מישהו או משהו כי דברים נורא יפים שאנשים כתבו מהלב אין לי את רשותם להעתיק... אז הנה: ---------- "אך שימו מרחבים בזה היחד ותנו לרוח השמים לחולל בינותיכם אהבו זה את זו, אך אל תכבלו את האהבה ותהי ים הומה בין חופי נשמותיכם" - ג´ובראן חליל ג´ובראן ----------- "כי האהבה צריכה להשמע ולא להלחש למען ישמעו ויראו, להיות בלי הסוואה, לבלוט, לצעוק, לצחוק בקול, להיות פרסומת רועשת של פרו ורבו: "פרו" שמח ונפלא ו"רבו" קשה ומיוסר של המין האנושי, ציפוי מתוק לחיים המרים. האהבה היא המילים והפרחים מושכי חרקים ופרפרים בשדה והיא גם הפרחים המודפסים על שמלת אשה היא העור העדין בירך היא הבגדים התחתונים עד עומק הנשמה והיא העליונים עד השמיים היא יחסי הציבור, היא כח משיכת האדם והאדמה היא חוק הכובד של כדור הארץ והיא חוק הקלות של האלוהות. הללויה" - יהודה עמיחי ----------- והכי הכי אהבתי את הקטע מ"האלכימאי" (את זה אני כתבתי לחברים טובים). אני לא יכולה לצטט פה הכל אבל זה בעמודים 82 - 83 ואני מצטטת חלקים נבחרים: "... הוריו וסביו הסבירו לו פעם שלפני האהבה מתארסים, לומדים להכיר זה את זה, דואגים שתהיה פרנסה מסודרת, ואחר כך מתחתנים. אבל אולי מי שאומר כך מעולם לא ידע את השפה הכלל עולמית. כי כשאתה נכנס לתוך השפה הזאת קל להבין שמישהו בעולם מחכה לך, אם בלב המדבר ואם במרכזה של עיר גדולה. וכששני אנשים כאלה נפגשים ומבטיהם מצטלביםן, העבר והעתיד נעשית חסרי חשיבות. רק הרגע הזה קיים, והבטחון הלא יאומן שכל מה שתחת השמש נכתב באותה יד. זו היד המעוררת אהבה, ובוראת נשמה אחות לכל אדם עובד ולכל אדם נח, ולכל אדם המחפש אוצרות תחת השמש. כי בלי אהבה כזאת לא תהיה משמעות לחלומותיהם של בני האדם." - פאולו קואלו וגם רציתי לציין שאם מדובר בחברים טובים אז אני אף פעם לא מביאה רק שיק. אני תמיד מוסיפה משהו קטן - שתשאר להם ממני גם מזכרת חוץ מהכסף. האלכימאי הוא רעיון טוב למתנה כזו (מדבר על אהבה בסופו של דבר
) ועוד רעיון "אהבת חיי" ספר שירים קטן ומקסים של יורם טהרלב.

אתי@

New member
מדהים ../images/Emo140.gif אני חושבת שאעזר בזה

ודרך אגב... בפורום אחר מישהי שאלה שאלה דומה. אפשר להציע לה את הרעיונות שלך?

למעלה