מחר חדש....

מחר חדש....../images/Emo79.gif

מחר הוא יום חדש התחלה חדשה עתיד חדש לשנינו,אבל בעיקר לך מחר אתה תצעד אל החופה, איתה ההיא שדומה לי. ההיא שאני לא מכירה ואני אגיע עם בעלי, אהובי, יחידי ואחשוב על הימים בהם חלמתי... שאתה ואני צועדים את החופה. אני בשמלה לבנה אתה בחליפה מחייכים ידי בידך עוברים יחד לדירה קטנה וצנועה, צנועה כמוך, ועל הדלת יהייה שלט, על השלט רשום שמנו, כן שלך ושלי חלמתי עליך גם הלילה, שאתה אוחז בידי ואומר שלעולם לא נתרחק שממחר יהייה טוב יותר שלילדים שלנו אולי יהייה סיכוי, אולי הם יהפכו אותנו למשפחה. מה אומר לך לעולם לא הסתכלתי עליך כאקס שלי, כי מעולם לא הגדרתי אותך כך, אתה החבר הכי טוב שלי, גם אם לפעמים אתה רחוק, היום אני מרגישה שמחר אאבד אהוב יקר, אבל לא כך, מחר, מחר חדש, לך תהייה משפחה חדשה, תעזוב את האוכל של אמא, תעבור לקצה השני של העיר, אבל לעולם לא תוכל לעזוב את הלב שלי, יקירי, תמיד אוהב אותך, תמיד אחשוב עליך, תמיד אתגעגע אליך, מחר אני בוודאי אבכה מהתרגשות, אאחוז בידו של בעלי, ואסתכל לך בעיניים. אני יודעת שרק שנינו יודעים באמת על מה אני מדברת. אני רוצה לאמר לך, שאני מאחלת לך המון הצלחה, ממחר, מחר חדש....

ה מוזה

New member
מחר חדש ....

כשיום מתחלף כשמגיע מחר ..... האתמול לא נשכח והנה את תהיי שם לידו ... את האתמול שלו מלווה אותו עם כל אהבתך וליבך למחר החדש שלו .. האתמול נחקק בליבנו .. ואין מחר שיכול להעלים חברות אמיתית או אהבה כנה הוא אכן בר מזל שיש לצידו "אתמול " שכמותך שכל כך רוצה עבורו מחר חדש ..טוב ככל האפשר מכתב מרגש - אני הייתי שוקלת לצרף את המכתב למתנת החתונה שלו אין מתנה טובה מזו ..

בל בל

New member
לקח לי זמן להגיב אבל בסוף הגבתי

קראתי את המכתב בערך 10 פעמים כל פעם נרגשת מחדש אך עדיין לא יודעת איך להגיב .ואחרי כל הקריאות הללו החלטתי שהגיע הזמן להגיב אז אני פשוט כותבת כדי שתדעי שקראתי, ושהבנתי מהמכתב שהיתה לכם פעם אהבה מדהימה, אהבה כמו האהבה הראשונה, כזאת שנשארת תמיד בלב, שאף פעם לא נגמרת, מושלמת(כביכול). וגם עכשיו כשאת עם בעלך, אהובך את נזכרת באותה אהבה ואולי אני סתם מגזימה אבל לפעמים גם מתגעגעת אל אותם רגעים קסומים ומצטערת שאינך יכולה לחוות אותם עוד פעם אחת נוספת. גם את מתחילה התחלה חדשה מחר או שזה בעצם כבר היום, את נפרדת מאותה אהבה חלומית וממשיכה את ההווה עם בעלך אל עבר עתיד ורוד אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם ובהצלחה בהתחלה החדשה שלך תמיד ענבל נ.ב מזל טוב לידידך לכבוד החתונה.

tairon

New member
מחר חדש...

אבל איזו אהבה מדהימה .. וואוו ענקי.. ריגשת ונגעת בפנים ואני יושב וחושב לעצמי הלוואי ואוכל כך להרגיש כי ללא ספק יש לך בלב אהבה שמתקיימת לזה שלצידך ובפנים עמוק אהבה נדירה ונהדרת לזה מהעבר מזל טוב לו ולכלתו... מאחל לכולכם הרבה שנים של חברות כזו...

היום הוא כבר אתמול....../images/Emo79.gif

כן, אז היום הוא כבר אתמול. החתן לכלה שם טבעת, הוא באמת היה יפה מתמיד, לחוץ, אבל מקסים. הכלה, גם היא היתה יפייפיה. כשהוא צעד לחופה הוא הסתכל לי בעיניים. והמשיך לצעוד. היה לי קשה כל כך, התאפקתי לא לבכות, הצלחתי לצור את הדמעות, אמנם לזמן קצוב. וכשנגמרה החופה, שניגשתי לאחל לו מזל טוב, הוא קפץ עליי כמו שמעולם לא עשה, נישק אותי, כולו נרגש ומבולבל... אז ניגשנו לאולם, רקדתי כל הערב עם שני חברים טובים שלנו, ויצא לי לדבר עם החבר הכי טוב שלו, השיחה איתו צבטה לי בלב, כי גיליתי דברים שהחתן מרגיש אלי, קשה לי כל כך היום, שהוא יהייה כל כך רחוק, אני צריכה את החיבוק שלו לפעמים, אני צריכה את הנוכחות שלו, והכל כמעט שנעלם מ"אתמול, המחר החדש" לא האמנתי שכך אגיב, אז בסיום הערב, שכל האורחים הלכו נשארנו כמה חברים, הוא ניגש אלי, דיברנו כמה מילים, הוא בא לנשק אותי על הלחי, אני התקרבתי, והוא עשה כאילו הוא מנשק אותי על השפתיים ועבר ללחי השניה, צחקנו, אבל האמת ששוב רציתי לבכות. וראיתי את המבט בעינייו, וידעתי, כן הוא אוהב אותי, הוא תמיד יאהב, וגם אני תמיד אוהב אותו, אני מקווה שהכל יסתדר לטובה ושהם יחייו חיים מאושרים יחד, אבל אני ללא ספק יודעת, שהחתונה הזו הייתה קשה לשנינו,

למעלה