מחר חוזר משפחת אוסבורן מישהו יודע באיזה שעה זה יהיה?????
W WickeDevil New member 25/11/02 #2 אני הולך לעשות מעצמי עכשיו ../images/Emo60.gif טיפש... תגידו: הם באמת ככה או שהם רק עושים את עצמם ככה? כאילו אוזי באמת רועד והכל וזה משפחה אמיתית של חולי נפש או שזה סתם בשביל הטלויזיה?
אני הולך לעשות מעצמי עכשיו ../images/Emo60.gif טיפש... תגידו: הם באמת ככה או שהם רק עושים את עצמם ככה? כאילו אוזי באמת רועד והכל וזה משפחה אמיתית של חולי נפש או שזה סתם בשביל הטלויזיה?
1 121shine New member 26/11/02 #6 ../images/Emo187.gifמשפחת אוסבורן מישהו יודע מתי זה חוזר ובאיזה שעה? לפי מה שראיתי בפורום זה אמור להיות היום אבל זה לא כתוב בעיתון אז אולי מישהו יודע?
../images/Emo187.gifמשפחת אוסבורן מישהו יודע מתי זה חוזר ובאיזה שעה? לפי מה שראיתי בפורום זה אמור להיות היום אבל זה לא כתוב בעיתון אז אולי מישהו יודע?
א אמיתי טויטי New member 27/11/02 #9 אני אישית זוכר שהייתה שעה... אבל מכיוון שהאירוע עבר כבר (ונעלם מלוח האירועים) לא אוכל לבדוק זאת. בכל מקרה אם לא הייתה שעה... לא יכולתם לציין זאת עוד בפעם הראשונה שאמרתי לבדוק בלוח האירועים?
אני אישית זוכר שהייתה שעה... אבל מכיוון שהאירוע עבר כבר (ונעלם מלוח האירועים) לא אוכל לבדוק זאת. בכל מקרה אם לא הייתה שעה... לא יכולתם לציין זאת עוד בפעם הראשונה שאמרתי לבדוק בלוח האירועים?