מחר טאואר (tsem) תפרסם Q3

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

משקיע88

Well-known member
הדו"ח נראה בסדר, 2024 כנראה במכפיל 20. אם תמשיך צמיחה דו ספרתית נמוכה גם המחיר בסדר. אבל כבר אין כאן מציאה פראית...

dw

Well-known member
מנהל
מניית טאואר תעלה ב-20%

טאואר היתה ב-23 דולר אחרי שאינטל ביטלה את עסקת הרכישה; זו היתה הזדמנות גדולה למשקיעים והכתובת היתה על הקיר - היום היא 50 דולר, האנליסטים מצפים להמשך עליות
אתמול מימשתי עוד מנה בנייר.

אני בכלל נכנסתי בגלל תרחיש הצעת הרכש בזמנו (טרייד שהפך למופסד כמובן באופן זמני) אך נשארתי ומכיוון שעם הזמן המניה עלתה לאזור ההצעה (עדיין טיפה פחות, זה היה אמור להיות 53$ כמדומני) מכרתי חלק ברווח ואין תלונות (נו טוף, בראיה לאחור הייתי מה זה אידיוט למכור במחירי סופעונה במהלך השנה |טמבל|). מה שנקרא ידיים חלשות. אלה שקנו ממני בטח משפשפים את העיניים ולא מאמינים מי היה הטמבל |טמבל| שמכר להם :LOL:
עקרונית הייתי יכול למכור עכשיו הכל אבל למה בעצם? הניהול של החברה ממש ממש טוב, החברה צומחת, והמניה לא יקרה באופן בלתי סביר, לכן לא מפריע לי להמשיך להחזיק עוד שנה שנתיים את השארית. יתכן וידיים חלשות כמוני זה אחד ההסברים לתמחור החסר שהאנליסט מציין. בכ"ז נכנסו לנייר מחזיקים לטווח קצר יחסית שבאו לסיבוב וללכת. בסופו של דבר ככל שהמחיר עולה יקנו את השאריות של כולנו (משער שרוב הטריידרים של הצעת הרכש כבר יצאו מהנייר).
60$ יהיה מחיר עוד יותר טוב מבחינתי כדי למכור.

מחזיק ולא ממליץ

למעלה