מחר טיפול שלישי

i wish 2

New member
מחר טיפול שלישי

ולהגיד לכם שבא לי ללכת.... הלוואי והייתי יכולה!!! אחר שבוע כזה טוב שהיה לי- יצאתי ביליתי ולרגע שכחתי שאני חולה. ופתאם בום!! הכל חוזר... ממש אין לי כח!!!

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif זה יעבור ../images/Emo13.gif

וחוצמזה סמני לעצמך עוד הפלה
( כמו במטוסי קרב ) על היד ליד הוונטפלון
שרון

אספמיה

New member
ל i wish 2 זה מוכר ../images/Emo122.gif לצערי

וקשה כעת להתנחם בידיעה הזאת אבל זה עובר וכשנמצאים אחרי ומסתכלים אחורה יודעים שלמרות שזה כל כך לא נעים, זה אפשרי ועוברים את זה אז אני מאחלת לך לעבור את זה הפעם בצורה הכי פחות מטרידה ובקרוב להשתחרר מזה לגמרי חיבוק גדול ממני
מקווה לשמוע ממך רק טוב המון בריאות!! אספמיה

יחפנית

New member
היי חומד ......

מצד אחד ...... כמו ששלמה המלך אמר .... גם זה יעבור . או שיש עוד אפשרות , וזה להוציא את הכי טוב ממה שיש . טיפול עוזר לך להפטר מתאי סרטן . ועל כן הוא חיובי , וניתן לראות אותו באור חיובי . כשהטיפול בעיצומו .... אז עדיף להיות ברוגע ובקבלה . ככך הוא עובר הרבה יותר טוב . כמו כן להכין לך מקום נפלא עם פרחים ומוסיקה וכל הפינוקים , שתוכלי לשבת שם ופשוט להתרגע . אחרי הכל .... אם כבר יש התקפה כימיקאלית תוך וורידית , אז בדומה למפלחמת המפרץ עדיף להכין את החדר האטום , שיהיה הכי כיפי . אם כבר ..... אז כבר . תדווחי ........ ונסי למצוא את החיובי ...... נסי ותיראי מה נהייה ..... חיבוק אני

למעלה