מחר טל מוסרי לפורום

roeid

New member
מחר טל מוסרי לפורום

מחר {יום רביעי} ה-1.8.07 טל מוסרי מתארח בפורום באתר הרישמי שלו , אני וטל מוסרי מצפים לראותיכם{השעה יתפרסם בהמשך} תכינו שאלות ותגובות אבל בעיקר שאלות בינתיים אתם יכולים להיכנס לאתר ולהינות משפע פעליות ודברים יפים ומהנים מה מצפה לכם באתר?: 5 קטעי וידיאו vod - מאחורי הקלעים של אולפן ערוץ הילדים עם תום אבני וטל מוסרי ,האורחים נדב קדמון ומרים טוקאן מכוכב נולד אשר התארחו בשבוע שעבר, חידונים משגעים בנושא פרסים: הפרס הראשון:פירסום של האתר שלכם בקישורים באתר שלי +כתבה יפה מובנת וצבעונית {אני כותב כתבה על האתר שלכם ,כתבה מושכת וצבעונית} קטע vod-לצפייה של טל מוסרי שמברך את גולשי האתר שלו בטיפו עוד קטע vod-שטל מנחה באולפן בקטנות ולוח הופעות של עיר ערוץ הילדים ומה בקרוב באתר: כתבה על היומן של טל מוסרי+תמונה ראיון אישי עם טל מוסרי {דף קיראה} לוח הופעות של טל מוסרי -ההופעות הפרטיות שלו לחלק מהגולשים לא האמינו לי שטל מוסרי באמת התארח בפורום,מחר בע"ה אני מעלה לאתר עוד קטע וידיאו שבו טל מוסרי אומר תודה לכל הגולשים שבאו לפורום בשבוע שעבר ושיגיד תודה לי{רועי מנהל האתר} *גולשים יקרים:בעוד חודש בדיוק טל מוסרי חוגג יום הולדת 32 ,אני חוגג לו יום הולדת עם עוגה +ברכות ומתנה בהפתעה -הגולשים אשר רוצים לכתוב לטל מוסרי ברכה ליום הולדתו ולברך אותו ,מוזמנים לכתוב לי למייל,{כל הפרטים באתר הרישמי של טל מוסרי} *גם האתר שלי משתתף בתחרות האתרים בטיפן,גולשים יקרים בבקשה הצביעו לי לאתר 2 דרכים להצבעה: 1.דרך הודעה טקסט -שלחו הודעה טקסט עם המילה זון1054820 או 1054820zone למספר 4141 {עלות המשלוח שקל אחד בלבד} 2. דרך הצבעה באיטנרט- כנסו לאתר הרישמי של טל -למעלה רשום הצבעה דרך האיטנרט ,תלחצו עליו ותלחצו אז ל"הצבעה לחצו כאן" חשוב לי להגיד לכם לגולשים:שאתם יודעים כמה אני משקיע באתר הרישמי של טל מוסרי אני עושה הכל בשביל שתיהנו ממנו בכיף,כל יום אני מוסיף דברים חדשים,מעצב אותו,ומעדכן ומשדרג את האתר אז אנה בבקשה הצבעיו ודרגו את האתר!!!! כנסו לאתר הרישמי של טל מוסרי ותיהנו!!!! www.talmosseri1.tipo.co.il האתר הרישמי של טל מוסרי-"טל מוסרי כל מה שחם"

למעלה