מחר טסט

shualpower

New member
מחר טסט

ויש לי שאלה. יש לכם הצעות בשבילי? אני עושה על 50 סמ"ק. Yamaha slider sr אם יש עצות בכלליות זה נורא יעזור. ואם יש ספציפית לגבי הקטנוע הזה זה יהיה עוד יותר טוב. תודה מראש

yuvalfra

New member
סע לאט

סע 50 ולא קילומטר יותר. כל הזמן תסתכל במראות + מבטים אפילו אם אתה יודע שאתה לא באמת צריך...תראה לטסטר שאתה מאוד נזהר.

אורי-

New member
לא כמו שפנים , כמו (אין חיה כזו)

כמו חיה שמסתכל המון ימינה שמאלה בצורה מופגנת , נוסעת בזהירות אך בבטחון עצמי , שומרת על קו יציב, מאותתת , רגל יציבה (להוריד בלי לגרור עד העצירה , להרים בלי לגרור בתחילת נסיעה) , אם אתה מחכה לקבוצה - לעצור במפרץ חניה אם ניתן ובכל מקרה כמה שפחות להפריע לתנועה . ב ה צ ל ח ה.

Shlomi TC

New member
תמסור ד"ש להרצל + טיפים

1-תקשיב טוב טוב להוראות של הטסטר בהתחלה ואל תתבייש לשאול שוב אם לא הבנת (מניסיון). 2-תחשוב על הנסיעה צעד אחד קדימה, אם אתה צריך לפנות שמאלה בשלב מסויים ואתה בנתיב הימני ביותר מתוך 3, תעבור לנתיב האמצעי כמה שיותר מוקדם ויהיה לך קל יותר לעבור לשמאלי ביותר בהמשך. 3-תגיד להרצל שייתן לך את הסליידר הכי טוב שיש, ולא את אלה שנכבים כל הזמן. 4-שמור על כל החוקים של מעבר מדו סיטרי לחד סיטרי וכד'... 5-אל תעשה מה שהאחרים עושים, תעשה מה שאתה יודע ולא תטעה. 6-אל תדאג, יהיה טוב :)

yuvalfra

New member
עוד כמה עצות...

אם הטסטר אומר לעצור תזכור לאותת לכיוון המדרכה! אם יש מעגל תנועה (נוסע שמאלה) ובעצם אתה עושה סיבוב וחוזר לאותו כביש תזכור לאותת שמאלה בזמן הנסיעה במעגל ואיתות ימינה ביציאה! ברמזורים תעצור באמצע הכביש ולא בצד שלו או שמכוניות יכנסו במרווח שבצד שלך וזה לא נעים ואז הפניה לא תצא לך טוב... כשהטסטר אומר לעשות פרסה זה לא בהכרח באי תנועה הבא!!! יכול להיות שיש סימון על הכביש להמשיך ישר (ואין תמרור שאוסר פרסה) במקרה כזה אין לעשות פרסה והוא יכשיל אותך! תעבור על כל החוקים בנוגע לפניות, מאיפה מתחילים ואיפה מסיימים... תוריד רגל רק אחרי שסיימת להאט. תשמור על מרחק בינך לבין מי שלפניך (במקרה שאתה לא הראשון בשיירה) ותזכור שיש להיות 3 מטר ממי שמקדימה בעצירה, ובלי בלימות פתאומיות! אם יש תמרור עצור או זכות קדימה ויש איתו גם מעבר חציה - תן לזה שלפניך ליסוע לעבר התמרור ומעבר למעבר ולעשות את הפניה ואתה תמתין לפני מעבר החציה (אסור לחסום אותו) ורק אז תיגש לתמרור...זה תקף בעיקרון לכל תמרור עצור\זכות קדימה, תן למי שלפניך לעשות את העבודה ואז תיגש :) בהצלחה!!!

Shlomi TC

New member
רוצה לתקן אצלך טעות

זה נכון שכדאי לעמוד באמצע המסלול אך עדיף להיות ב 2/3 של המסלול. ישנם כתמי שמן נוראיים על הכביש של משאיות ומכוניות שעמדו יותר מדי באותו המקום. אז תהיה במרכז אבל תעמוד במרחק סביר מכתמתי שמן פוטנציאלים. וכשיש סימן עצור או האט, עצור בכל מקרה לכמה שניות! אח"כ תתתקדם לאט לאט עד שתהיה לך זווית ראייה טובה (עד הקו הדמיוני שבין שתי המדרכות).

shualpower

New member
כן.. עליתי על כתם שמן בטסט

למזלי זה היה ברמזור האחרון, אבל כשבלמתי אחרי זה הבנתי עד כמה השמן גורם להחלקה. זה ממש אסון!

אורי-

New member
יאללה תעדכן . . .

בד"כ טסטים בבוקר , לא? יש לך עוד כמה שעות עד התשובה- אבל איך הלך?

shualpower

New member
עידכון! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif!

עברתי טסט ראשון! תודה לכל מי שעזר!

wr האחד

New member
אל תדאג ,בלי שטויות ואתה עובר

אל תעשה יותר מידי שטויות אל תראה לטסטר יותר מידי התלהבות שמור על החוקים הבסיסיים והופ עברת אני בעצמי לא יודע איך עברתי אבל ... עברתי

אורי-

New member
אצלי גם , והייתה לי סיבה. זהירות אר

זהירות ז&^*^% שכל : הייתי מבולבל לחלוטין , ממה שהיה בטסט , מה גם שהוא היה קצרצרצרצר (כמו כל טסט מסתבר , אבל ציפיתי למשהו שוחק ). את הת.ז. שכחתי במשרד (5 דקות נסיעה) והטסטר הסכים שהמורה יסע להביא את התעודה ואני בינתיים אעשה את הטסט... זה עדיין גרם לי להכנס לטסט ממש לא מרוכז. בשמיניות - גיליתי שהרגלית השמאלית התקפלה , והרגל הייתה באוויר (איך לעזאזאל זה קרה - אין לי מושג...) וכמעט יצאתי מהקווים (אפשרי לעשות ככה שמיניות אבל לקח לי סיבוב וחצי בשמיניות להבין למה אני לא מוצא את הרגלית). אחרי הסיבוב מחוץ למגרש - כמובן שהתחלתי לנתח כל פיפס שקרה ולחשוב למה עשיתי את זה לא טוב... והשיא - יום לפני הטסט , דיברתי עם מישהו באיי סי קיו , הוא אמר שאחותו עובדת במשרד הרישוי והוא יכול לברר לי את זה ממש כשהטסטר מגיש את הטפסים. הוא שלח לי הודעה משהו כמו שעתיים לפני שהייתי את התוצאה , וכתב משהו ממש לא ברור " איך היה לא עברת נכון? " ואז הייתה תקלה בשרת אינטרנט ... הייתי בסרטים רעים. התקשרתי למורה כשהגיעה השעה המיועדת , רק כדי לשמוע "עוד לא הגיעו תוצאות , תנסה בהמשך" והשיחה הבאה נפתחה ב "איחוליי".

למעלה