מחר ט"ו באב

שגיב23

New member
מחר ט"ו באב

ואני חייב את עזרתכן .
אני רוצה להפתיע את אישתי בעבודה עם מגש של קאפקייקס צבעוניים

המלצות?
 

שגיב23

New member
שאלת המשך...

ראיתי כל מיני ציפויים עמידים מידיי בהשוואה לקצפת
זה קרם חמאה?
מרנג?

קרם חמאה , עד כמה אפשר לאכול ממנו מבלי להרגיש שזה חמאה...
 

bali

New member
מנהל
קרם חמאה זה עניין של טעם

הוא די כבד ושומני. סביר שזה מה שראית.

אני מעדיפה גנאש מוקצף או קרם של קצפת עם אינסטנט פודינג.
היתרון של קרם הקצפת והפודינג הוא שאפשר לצבוע אותו בצבעי מאכל בג'ל בקלות.
 

brown gold

New member
קרם חמאה או

עניין של טעם ,אפשר לצפות בקרם חמאה או בגנאש שוקולד מוקצף ומזולף
 
למעלה