מחר (יום א´) ב 21:00 יש צ´אט!

שמנתולה

New member
מחר (יום א´) ב 21:00 יש צ´אט!

נא להגיע בלבוש הולם (יש מצלמות...
) בתקווה שאף אחת מחברותי לא תחליט להפתיע בביקור ולהודיע שהיא עוברת לגור באילת... (זה מה שקרה בשבוע שעבר) אם יש למישהי/ו השגות לגבי השעה, תודיעו עכשו, ממש מבעס לקרוא למחרת הודעות כמו "נכנסתי 10 דקות אחרי שהלכתם..." משקאות חופשי! (רק אחרי שההורים הולכים לישון)

urizv

New member
רגע רגע ../images/Emo35.gif

עכשיו נעלבתי קשות במקום שתעמדי על ארבע תכשכשי בזנב ותתחנני ככה את מוותרת? או שפשוט לא נוכחנו בעבר?

תראי...תקשיבי...הסכיתי...

תכננתי לערוך מחר הופעת בכורה בצ´אט שלכם/ן. אני דורש בזאת את נוכחותך.

שמנתולה

New member
להיפך,

בגלל נוכחותכם העיקשת בעבר, החלטתי שאם אתם נעדרים זה כנראה מסיבה ראויה... לכן אני מאפשרת לכם להעדר כל כך בקלות. אבל שזה יהיה חד פעמי!

ציבונה

New member
תגידי את רצינית את?

אמרו שאת המנהלת נכנסתי שבוע שעבר לא ראו אותך בכלל. וחוץ מזה יש נושא לדיון? או ששוב יתעסקו ב"דברי חוכמה" של כל מיני אנשים עם מצלמות.

אפשר להציע נושא לדיון?

1) ילדים בגנים... "הגננת מירי משולם מגן אלונים (זה לא אאוטינג - זה פורסם בעיתונים ובזוויות) - הגיעו לה מים עד נפש מילד אחד בן 4-5 שהרביץ לילדים אחרים. ילד "קשה". אז היא סדרה את הילדים במעגל סביבו, החזיקה אותו חזק והם כולם עברו אחד אחד והפליאו בו את מכותיהם" קראתי על זה בעוד מקומות כמובן, אבל ההודעה הורידה אותי משלוותי.. גם לנו היה מקרה כזה (דומה) בגן של ילד של חברות שלי, אליו גם רשמתי בת אחת שלי... למזלנו לא הלכנו לשם.. 2) האירוח של "משפחת דובק"... עדיין טרי לכולנו בנשמה.. (אולי תצטרפו לצ´ט???) 3) פעילות פוליטית לקידום מעמד המשפחה החד-מינית... 4) ההריון של שמנתולה... 5) אני לא מתערבת בכלל
נכון??? 6) אימוץ ע"י הומוסקסואלים - איזה אפשרויות אחרות יש להם??? --------------------------------------------------------- לגזור ולהחזיק ביד בזמן הצ´ט ! ---------------------------------------------------------

שמנתולה

New member
ערבה תודה על הנושאים, ציבונה-

בשבוע שעבר נאלצתי להעדר בהפתעה, כפי שכתבתי בהודעה קודמת, לגבי הנושאים בצ´אט, אם יש אנשים שמעוניינים לקיים דיון בנושא כלשהו, בבקשה. מה שבדרך כלל קורה זה שמגיע אותו "גרעין" של אנשים, שמיצו את הדיונים הרציניים והשיחות הופכות קלילות יותר. אני אישית אשמח אם תגיעי לצ´אט ותעלי נושאים רציניים, הצ´אט הקודם היה הראשון בפורמט החדש (מצלמות) ולכן הנושא עלה. תגיעי מחר!

בשם ההנהלה וצוות העובדים

אנו מודות על הברכות, אך עדיין אין הריון, ביום רביעי בוחרים מבחנה (אבא), בשאיפה לעבור הזרעה (מווווווווו
) החודש. מבטיחות לעדכן ברגע שיהיה מה.

אבא גאה

New member
יוווו איזה התרגשות ../images/Emo23.gif

בוחרים מבחנה.... אפשר לבוא לעזור? יש לי נסיון ודיעה נחרצת על איכות זרע....
(איכס, איזו הודעה מגעילה זו ולא מתאימה לאופי הפורום, לא מבין, אין כאן מנהלים שימחקו אותי?)

גולש נכבד

הנהלת הפורום מזהירה אותך בזאת מהשתפכות בפומבי. לא תנתן אזהרה נוספת.

שמנתולה

New member
בטח לבוא!

האמת, מסקר שעשיתי בפורומים הרלוונטיים, הסתבר לי שברמב"ם המבחר דל, כך שזה לא ממש משנה מה אנחנו רוצות, בסוף נקבל מה שתחליט מנהלת בנק הזרע. אבל זה לא ממש משנה לנו, אם היינו רוצות אבטיפוס מסוים, היינו הולכות על תרומה ממכר. חוצמזה, עם גנים כמו שלנו הילד חייב להיות יפה, ללא קשר לאב

למעלה