מחר יום אחרון בקורס

מחר יום אחרון בקורס

וכמובן, שגם שם מתבשל איזה סיפור עם בני המין השני (איך לא?). אך הפעם, מתבשל על אש קטנה, קטנטנה, פיצית. סה"כ בחור חתיך, שקט ומופנם שהחברתי אליו (באופן מכוון או בתת מודע) בקורס, ולא התנהגתי אליו כפי שאני רגילה - ישירה עד כדי חוסר טאקט וגסות. בכלל, בקורס הזה נבחנתי על כישורים של השתלבות בצוות בין היתר, אז הייתי צריכה להשקיט את האופי הרועש שלי (ועדיין יצא שהתבלטתי
). כך גם כלפי הבחור החמוד - לא זרקתי שום הערת פלירט. אבל! אבל הוא בכל זאת מדבר איתי ככה יותר, ומתעניין ולמרות שהוא שקט, אז אולי זה אומר ש...יש מצב ל... אז כאמור, מחר היום האחרון, מעניין איך דברים יתפתחו... :)

לא בעבודה הזו,

לפחות לא בשלב מוקדם זה. אולי אח"כ זה יהיה טוב בשביל קידום, אבל בנתיים אני צריכה להיות "חלק מ..." ולא לנהל את כל העולם ואישתו (ובכל זאת תפסתי עמדה ניהולית היום
זה חזק ממני).

נו, את לא יכולה לברוח מעצמך....../images/Emo6.gif

דוקא נשמע לי סבבה. ובקשר לבחור שלך - 1000 הצלחות 1חיוכים - פשוט תהני ממנו - אל תחשבי יותר מדי (לא בכל מקום צריך לעשות תוכניות). בהצלחה

../images/Emo152.gif עידכון ../images/Emo70.gif

היום הגעתי לכיתה והפלא ופלא, יש מקום יחיד ליד הבחור החמוד. כמובן שהתיישבתי במקומי בטבעיות. היו הרבה עבודות בזוגות ובקבוצות -אז איך לא: הוא היה תמיד בקבוצה שלי.
בסוף היום, שכולם כבר התכוונו להתפזר, ראיתי אותו יוצא מהכיתה. חשבתי לעצמי שהנה הוא הולך בלי לקחת פרטים (ביישן!) אז אמרתי לו לחכות לי...הוא אמר שהוא רק הולך לשירותים (אז הוא לא התכוון ללכת ככה בכל מקרה). הלכנו לנו עד לתחנת המוניות. בדרך, שהייתה מספיק ארוכה, התקשקשנו על כל מיני דברים. קצת לפני שהגענו לתחנה עצרתי והוצאתי דף. הוא שאל מה זה. עניתי שזה דף בו אני ארשום לו את האימייל שלי והוא ירשום לי את שלו. הוא ענה בחזרה: יש לי גם סלולארי.
שאלתי אותו אם יש לו משהו קשיח (לרשום עליו, וניסיתי בכל כוחי שזו לא תישמע הערה מינית) הוא הרהר ואז אמרתי לו לא חשוב ושיסתובב- רשמתי לו על גבו.... :) ואז הוא רשם את שלו על גבי (כמה רומנטי
). אח"כ הגענו לתחנה ושאלתי אותו מאיפה הוא צריך לנסוע והוא אמר שבכלל מהצד השני אבל שהוא יחכה איתי...
חמוד. זהו בנתיים, נראה איך יתגלגל. באופן כללי הוא ממש ההפך ממני; הוא שקט ואני בולטת, הוא מעדיף "להקטין ראש" ואני מעדיפה לכבוש את העולם...אני לא יודעת איך זה יסתדר, מה גם שאנחנו גרים רחוק מאוד אחד מהשניה.

danielo18

New member
את נשמעת כמוני בערך..

מסוג האנשים שעל ההתחלה מחפשים אלף ואחת סיבות שיתרצו את חוסר הסיכוי לקשר - ובסוף אחת מתממשת והקשר נגמר... אני פסלתי קשר רק בגלל שהבחורה היתה רקדנית מקצוענית ואני חסר חוש קצב לחלוטין- ובזה זה נגמר.

ygili

New member
נחמד לשמוע שיש עוד בנות כמוך

שלא מפחדות להתחיל עם בחור ביישן/שקט. ובכלל, לא הרבה בנות מתחילות עם גברים (לפחות לא איתי
)

קנאה וירטואלית ../images/Emo43.gif

איך אתה יכול לקנא למי שעוד לא ראית? אולי אני גבר שמן, שעיר, בתחתוני בוקסר שמתחזה לבחורה צעירה בעודו מגרבץ ללא היכר, וזאת רק על מנת לקבל איזשהו יחס או תשומת לב לדחפיו ההומוסקסואלים. אולי ההקלדה והאנונימיות נותנת מענה לצרכים הסוטים שלי, במקום בו המציאות מאכזבת?

קיצור..

סיפור מרתק.. בהצלחה למרות שאני מוכן להתערב שלא תהיה פה אחת כזאת... מרחק + הבדלים מהותיים באופי..

Cobe Anan

New member
יאללה, גם כן את..

עאלק מרחק פיזי.. את לא מתביישת? נראה אותך מסתדרת עם 400 ק``מ...! P-: חוצמיזה, הפכים זה לא מתכון לאסון. אולי ההתנהגות שלכם שונה, אבל כל עוד יש ביניכם קווי דימיון פנימיים, בתפיסה ובחשיבה- זה יכול לעבוד מצויין. זהו. אה, כן.. שיהיה בהצלחה!

היום אתה שנון מתמיד../images/Emo70.gif

(ואני מכוונת את הכותרת הזאת דווקא לתגובות שלך בשאר השירשורים) 400 ק"מ? דיקלה (נכון? זה השם? או שזה "דיקלה שלי"?) רחוקה ממך 400 ק"מ? בוא נגיד ששתי הקצוות של הארץ (כמעט) זה מרחק נכבד, במיוחד שאתה מתנייד בתחבורה ציבורית. מצד שני, זה יגרום להתפתחות של הקשר (במידה והוא יתפתח) להיות איטית יותר ושפויה יותר. ההפך ממה שאני רגילה; קשרי בזק גדושים באימפולסיביות. אתה צודק שיכול להיות שיש בנינו קווי דימיון פנימיים - אנחנו צוחקים מאותן הבדיחות(ראה המשך). ההבדל הוא שאותי שומעים צוחקת בכל החדר והוא מגחח בינו לבין עצמו.
עידכון נוסף: אז, אתמול הוא התקשר, דיברנו איזו חצי שעה בטלפון- הרצנו צחוקים וחוויות (מה שבטוח זה שחוש ההומור שלו מתיישב טוב עם שלי). בסוף השיחה אמרתי לו שאנחנו צריכים להיפגש, הוא הסכים איתי. אמרתי לו שאני אחזור אליו לקבוע. היום התקשרתי, קבענו למחר... So... it's a date!

Cobe Anan

New member
אומנות השירשור... ../images/Emo88.gif

סתם.. סתם.. אניווי, הקשר שלנו התפתח ממרחק הולך וגדל.. התחלמו מ-90 ק"מ..
קשר טוב מחזיק גם ממרחק, אבל גם מקרוב. צריך רק לדעת לווסת את פרצי הרגשות בהתאם. וטיפ קטן לחיים
דקלה זה בלי י'

למעלה