מחר יום אימוץ כלבים וחתולים

enbalush

New member
מחר יום אימוץ כלבים וחתולים

אחרי שביום שישי האחרון # לא הגיעו אנשים לאמץ בשל השרב הכבד # העמותה מצפה לאנשים לבוא ולאמץ חתול או כלב # ניתן לראות את רובם בלוח האימוץ # NoWords, נתראה מחר (; (תראו את המתוקונת בתמונה, איך לא אימצו אותה?)

cobainos

New member
איזו חמודה...

הייתי מאמץ אותה ועוד 10 כמוה בכיף אבל הפיצפונת שיש לי בבית מספיקה לאמא שלי ואני לא יכול עוד...

E M S

New member
ענבל אני חושב שמן הראוי לציין ש...

שאימוץ כלבים בכלבייה שם ערוך בתשלום שלא כל בית יכול לעמוד בסכום כזה הנע בין 450 ש"ח ל600 ש"ח תלוי חתול/כלב גזעי/מעורב מעוקר/מעוקרת

enbalush

New member
600 ש"ח??? מאיפה הבאת את הסכום הזה

הסכומים נמוכים ממה שציינת! התשלום כולל: 3 חיסוני משושה חיסון כלבת שבב תילוע חיסון תולעת הפארק סירוס ועיקור לחתולים/ות עיקור כלבות אחריות רפואית * עכשיו לך לוטרינר וחתשב כמה כל זה עולה, רק העיקור יעלה לך יותר מהסכום שמשלמים אצלנו עבור הצלת בעל-חיים. *אין עמותה שלא דורשת תשלום בסיסי עבור ההוצאות, אחרת היא לא תוכל להתקיים ולהציל כלבים וחתולים. *לצערי אנשים לא חושבים על זה ולכן על כל הפליירים והפוסטרים שאנחנו מפיצים אנחנו כותבים שזה כרוך בתשלום שיאפשר להציל בעלי-חיים נוספים.

E M S

New member
סליחה?!

להציל חיים של בעלי חיים??? הצחקת אותי פניתי אליכם לגבי התעללות מצד עובד עירייה ומה שנאמר לי זה שאתם מקבלים כסף מהעירייה אז אתם לא יכולים לעזור לי???? ועד כמה שזכור לי וכן זכור לי כל מה שפירטת לא מופיע משום ליד המחירים... נמוכים בכמה 50 ש"ח...

enbalush

New member
כבר עניתי לך על העניין הזה

באת ביום האימוץ עם עצומה, את הרעיון שלקחת על עצמך החלטת להסיר מעליך, להעביר אותו לאחת המתנדבות,למה שהיא תיקח את זה על עצמה? אם אתה כ"כ אוהב בע"ח ודואג למה לא החתמת אנשים מחוץ למתחם??? היא לא ראתה שמן הראוי שהעמותה כארגון יקח את הרעיון האישי שהגית ובטח שלא היא אישית, יש צנורות מקובלים לעשות זאת, יכולת לפנות ללשכת ראש העיר או למשטרה. לגבי עניין התשלום, אתה מוזמן להגיע לכל לוח מודעות בעיר ולראות שם שורה ארוכה שכתובה בפוסטרים הזוהרים ומסבירה את עניין התשלום. הנסיון שלך לעוות מחירי אימוץ בפורום מראה על הנסיון שלך להשמיץ ובעקבות כך לפגוע בבעלי-חיים שהעמותה מציעה. לכן לא אשתף פעולה ואם תמשיך להשתמש בלשון הרע, יכולים לתבוע אותך ראה הוזהרת.

cobainos

New member
טוב נו,עכשיו הגזמת

מה זה האיומים המטופשים האלה?לא היו לו שום כוונת לפגוע באף בעל חיים ואיום בתביעה ממש לא מתאים לארגוני מתנדבים של בע"ח. לדעתי המחיר (אם הוא כולל כל מה שציינת) הוא באמת הוגן ובסדר גמור אבל שמעתי משהו אחר לגבי העמותה שלכם שמטריד אותי.את הכלבים שאתם לא מצליחים למסור לאימוץ אתם מוסרים למכלאה במושב אחיסמך.זה נכון?

enbalush

New member
אנחנו לא מוסרים למכלאה!

רב הכלובים שמשכנים את הכלבים שלנו נמצאים בכלבייה שבמושב "אחיסמך" וחלקם בפנסיון אחר או משפחות אומנות, יש לנו מתנדב שמוציא יום יום את כל הכלבים לטיול (בשטח מגודר) גם מאחיסמך וגם במכלאות אחרות. יש אפילו מישהי מהפורום הזה שבעקבות המודעות שלי גם מתנדבת פעם בשבוע ומוציאה את הכלבים באחת המכלאות ובמקום להתלונן היא מקדישה שעה בשבוע של אהבה לכלבים. מה מטריד אותך? אם יש לך מקום להחזיק ולטפל ב-50 כלבים, נשמח לקבל פתרון.

E M S

New member
סליחה!?

אני היתכוונתי להעביר למישהו את הרעיון שלי אני כולה ביקשתי אישור להחתים אנשים בתוך המכלאה ולקבל את עזרתכם ואת הייעוץ שלכם מה לעשות הלאה ובמקום קיבלתי יריקה בפרצוף אמרתם לי לך תחתים בחוץ ואין לנו איך לעזור לך אני אישיתי שתדעי לך נפגעתי ממכם ולכן לא המשכתי להחתים בחוץ וכן העיניין כבר טופל בידי העירייה

למעלה