מחר יום ההולדת ליונתן שלי- מזל טוב

מחר יום ההולדת ליונתן שלי- מזל טוב

מחר ליונתן שלי יש יום הולדת
מחר יונתן שלי בן חמש. כמו ימי ההולדת הקודמים, גם זה מלווה בשמחה ועצב, ובהרבה תקווה. יום אחד המתוק שלי יבריא ויתקדם כמו כל הילדים. יום אחד זה יבוא, אם רק נעבוד מספיק קשה- ולא נפסיק להאמין. מזל-טוב מתוק ואהוב שלי איחולים רבים ליום הולדתך, אהובי הקטן שתגדל ותפרח ותתפתח כמו כל הילדים, שתתקשר ותדבר ותהיה תמיד שמח בבית ובגן, ואם פתאום תהיה עצוב תוכל לבוא ולספר לי למה ואז אוכל גם לעזור ולהחזיר את החיוך, גדול פי כמה. אוהבת אמא.

תירתיר2

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

כפי שאיחלתי ליום ההולדת של ליאור- שתדעו עוד עוד הרבה נחת, גאווה וסיפוק מגידולו . נשיקות

ריקי 04

New member
המון מזל טוב, ואיחולים להצלחה../images/Emo151.gif

אני רואה שאצלכם שמחות/ימי הולדת באים בצרורות...
יום הולדת שמח, ושכל חלומותיכם יתגשמו

ככה את לא מספרת...

תלמה לך ולכל המשפחה המון ברכות ליום ההולדת. שיונתן יתקדם ויוכל להגיע לפסגות חדשות כל הזמן. שתהיו מאושרים והכי הכי חשוב בריאים. שלכם שרית

אורה4

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif הרבה מזל טוב

לתלמה היקרה וכל המשפחה, מזל טוב ליום הולדתו של יונתן , הרבה הצלחה וסיפוק בהמשך הדרך. מי ייתן וכל משאלותייך כפי שהבעת כאן יתגשמו.

מזל טוב ליונתן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

כל מה שאמא מאחלת לך אני מאחלת גם מכל ליבי. יונתן, יש לך אמא פשוט מדהימה.

דורי 7

New member
מזל טוב ליונתן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif|כלנית

הרבה אהבה שמחה צחוק ואושר

ננה f

New member
מז"ט וטנא ברכות ליונתן ואמא תלמה

ליונתן מיליון ברכות וטנא גדוש ושופע איחולים בדרכך קדימה .קדימה. לתלמה אמא שלו, שחמיד מוצאת זמן גם בשבילנו, מזל טוב חיזקי אימצי ושמרי על ה"ספיריט" ,כי אין לנו דרך אחרת , וזו שיש אין טובה ממנה (רק אל תשכחי , בדרך" גם לשמור על עצמך) בברכה ננה f

תודה תודה על כל הברכות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif|פ

אתן פשוט מקסימות ומדהימות. שתהייה לנו שנת לימודים פורייה ומוצלחת, ומעבר קל אל המסגרות החדשות. נשמח לשמוע גם מה עשיתם בחופש.. מי שבילתה..(אני ביליתי רק איתכן כי הסדנאות בולעות את כל הכספים...)

imashelo

New member
../images/Emo65.gif ליונתן, תלמה וכל המשפחה

מזל טוב ליום ההולדת, שיתגשם כל מה שאמא מאחלת לך ומייחלת עבורך. מרימה
לאושר והצלחה.

תלמה יקירתי,

מאחלת ליונתן ,לך ולכולכם חיוכים, התרגשויות, והרבה התקדמות בשנה הזאת, שתראו פירות לעמלכם הרב, ושהילד הזה יביא לכם המון אושר.
יעל

למעלה