מחר יום הולדת ליובללל

sheygetsit

New member
מחר יום הולדת ליובללל ../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

פתחתי ת'שרשור שיהיו כאן כל הברכות ליובללל
אזזז אני יתחיל? אמממ זה לא שאני מכירה אותו אישית או משהו (חוצמזה שאנחנו שואים כבר כמה שנים
) בכל מקרה- אני מקווה שהקול שלו ישאר מדהים לנצח..
שהוא (והם) ימשיכו להוציא דיסקיםם ולהנות מהמוסיקה(ושאנחנו נהנה) שיהיו עוד המוןן הופעות
אממממ וליובל אישית את הברכות הרגילות כמובן.. שתיהיה בריא הכי חשוב
באהבה (כןכןכןכןכן אהבה!!)
טל (ידעתם שקוראים לי טל?!)
נ.ב מה שרשמתי ליובל- יובל, עזוב את מרלין מונרו ובוא איתי.. ניסע מניו יורק (ועד) רפיח נמלא את הלילות במשקאות חריפים ונאכל שזיפים.. ואם יתפסו אותנו בששת הימים האלה זאת לא בעיה, כי יש לך אבא עורך דין, וקרוב משפחה שהוא ראש הממשלה.. בוא נשחק את המשחק,עם שיקו, למרות שאתה אלוף בלפשל.. קשה לי לחשוב שמשה מקנא כי בסך הכל יש לו לב מפלסטיק.. יובל,נכון שאני לא דיילת באל על אבל בלעדייך אין לי אוויר ואין לי כוח לעשות כלום, צלצל לי באינטרקום, ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת...

sheygetsit

New member
תיקונים

**נשואים יובל, עזוב את מרלין מונרו ובוא איתי.. ניסע מניו יורק (ועד) רפיח נמלא את הלילות במשקאות חריפים ונאכל שזיפים.. ואם יתפסו אותנו בששת הימים האלה זאת לא בעיה, כי יש לך אבא עורך דין, וקרוב משפחה שהוא ראש הממשלה.. בוא נשחק את המשחק,עם שיקו, למרות שאתה אלוף בלפשל.. קשה לי לחשוב שמשה מקנא כי בסך הכל יש לו לב מפלסטיק.. יובל,נכון שאני לא דיילת באל על אבל בלעדייך אין לי אוויר ואין לי כוח לעשות כלום, צלצל לי באינטרקום, ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת...

yardenbm

New member
מחר אני שנה בפורום

ומחר אני בת 16 וחצי אה וגם ליובל יש יומולדת

yardenbm

New member
מסתבר שזה לא הפורום הזה שהצטרפתי

ב25.10 זה גוד שארלוט. לפה הצתרפתי ב8.8

LiLdon

New member
מזל טוב לברנש.:)

תפתחי לו את הדלת ולא את התחת? מקורי. חעחעח.

sheygetsit

New member
למה אומרים את זה?

לא הבנתי.. הרי במקור הוא אומר תפתחי לו את הדלת, אז למה צריך להגיד תפתחי לו את התחת?????

LiLdon

New member
באיזו שהיא הופעה..הוא אמר תחת..

ואז משם זה נמשך, וכשהוא אמר דלת,וצועקים לו תחת, הוא אמר "פעם אחת אמרתי תחת,זה ניהיה אימפריה,איזה גדול אני" ^_^

LiLdon

New member
ברור שברוב ההופעות

אבל זה התחיל מהופעה אחת כלשהיא!

keeeren

New member
זה היה כל כך מצחיק..

הייתי קצת שיכורה ואז שמעתי אותו אומר את התחת וחשבתי שדימיינתי את זה.. חחחח..

טולייצ

New member
מזל טוב

למרות שלא מגיע לו שיברכו אותו
טוב נו,שישאר יפה כמו שהוא

למעלה