מחר יום הולדת

• פותח הנושא bvrs
  • פורסם בתאריך

bvrs

New member
מחר יום הולדת

לילה טוב, מחר יש לאישתי היקרה יום הולדת ורציתי השנה לפנק אותה בדרך קצת שונה קבענו לקחת יום חופש ואני רוצה לתת לה סכום כסף לביזבוזים למשך היום אני מעוניין ליצור איזה מסלול יומי של מקומות/חנויות מגניבים לדוגמא חשבתי לקחת אותה לחנות מיוחדת לאוהבי המטבח, חנות מיוחדת למשחקי חשיבה וכו'. זה יכול להיות מכל תחום, אשמח לכבל רעיונות על מקומות מתאימים

magenta73

New member
מצאת יום

ביום הבחירות? אחלה יום חופש... כל המדינה בחופש!!! זה יום שבתון!!! אני לא יודעת אם החנויות פתוחות בכלל... בכל מקרה... אם זה הכיוון, לך על מקומות/חנויות של דברים שאתה יודע שהיא אוהבת במיוחד. יש כמה וכמה חנויות בארצנו שמתמקצעות בכל מיני דברים. כמו חנות התה של ויסוצקי. (ברחוב החשמונאים בת"א) חנויות עיצוב לבית (ולא, לא איקאה) (יש לך את איי-די דיזיין מול קניון איילון, סוהו בדיזינגוף סנטר, אנטר בעזריאלי ובשנקין), ומה לגבי איזו חנות סקס לנשים בלבד? (יש כזו בשנקין)... מקס ברנר - כל הקשור לשוקולד... לא יודעת.. אתה מכיר אותה... תחפש בגוגל!!!

bvrs

New member
אם תסתכלי...........

מתי רשמתי את ההודעה אז תביני שמחר זה לא היום תודה לכל המתייחסים

shaniza

New member
הצעה

אם אתה לוקח אותה למספר חנויות ידועות מראש, תעשה לה כמו משחק חפש את המטמון... תעבור לפני בכל החנויות ותשאיר אצל הקופאי פתק בו כתוב רמז לגבי החנות הבאה ובדרך היא תצטרך לנחש לאן נוסעים. תחנה אחרונה תהיה איזה מסעדה טובה שאתה יודע שהיא אוהבת. אפשר גם להצמיד הפתעות לכל פתק כמו פרח או בלונים... נ.ב במידה ואין לך אפשרות לעבור לפני לחלק את הפתקים אתה יכול לבקש מחברים שיעזרו לך בזה...

למעלה