מחר (יום חמישי) דוכן קומיקס חינם!!

• פותח הנושא CNV
  • פורסם בתאריך

CNV

New member
מחר (יום חמישי) דוכן קומיקס חינם!!

מומלץ להגיע ולו כדי לראות מה יצא בחצי שנה הקרובה.

DETECTIVES VPD #1

אוקי, ברצוני לבשר בשמחה שהחוברת הראשונה של הוולינג וולף סטודיוס יוצאת ביום חמישי הזה במיוחד למכירה של קומיקס וירקות בקניון אילון. משעות הצהרים ניתן יהיה לקנות את DETECTIVES VPD #1 מהדוכן של קומיקס וירקות, ובין השעות 14:00-15:00 לערך (עדין לא סגור) אביב אור, תחתום על החוברות שנקנות שם. נשמח לראות את כולכם!!! חנן הוולינג וולף סטודיוס.

chatenoire

New member
בתור אביב אור...

...הייתי אומרת שהיא תחתום שם מאוחר יותר, אז נעדכן בקרוב.

giri

New member
בתור אוהבת הציורים של...

אז מתי תהיי שם? אני אוכל להגיע באיזור 17:30 (ישר מה"עבודה"... וכל מי שעוד לא קלט כבר יבין...) אבל בבקשה אל תגרמו לי להסחב לשם לפני...

Humus_Chipsalat

New member
אני לוקח כל מה שאמרתי חזרה

אחרי סקירה מחודשת של האתר... יש לי מילה אחת וואו ! יש אולי 10,000 קפיצות ברמה... באמת הבדל של יום ולילה... סליחה על הפיקפוק.

chatenoire

New member
הממ..

האמת היא שקשה לי לקבוע אם התגובה הזו היתה צינית או אמיתית, אבל תודה בכל מקרה? אני יכולה לומר, ולקוות שדעתי לא תשמע סובייקטיבית מדי, שראיתי את החוברת רגע לפני ההדפסה, והיא מעולה. מקצועית, צבעונית, מסודרת...כל מה שאני יכולה להציע לכם זה לקנות אותה ולראות בעצמכם.

yonabarak

New member
יש מתקפת שיווק בדרך?

קודם כל ברכותי וכל הכבוד. ועכשיו לעבודה - אם יש לכם חוברת ביד, אתם צריכים לשווק אותה. ביקרתי באתר שלכם, והופתעתי שחוץ מכמה שורות טקסט, אין התייחסות לחוברת החדשה. איפה השער בגדול? איפה עוד פריימים מהקומיקס? תנו טיזרים. תפציצו את הפורומים עם השער. תשלחו פאקסים, תתקשרו לגיא פינס - אפשר לקשר את זה לאייטם על ספיידרמן. שאלות נוספות: 1. האם תפיצו דרך סטימצקי? אם לא, איפה כן? 2. האם תנסו להכנס ל PREVIEWS? (אם כן, אתם יכולים לדבר עם אקטוס טראגיקוס, הם כבר עשו את זה)

watcher

New member
ובכן...

אם תיכנס לקומיקום, תראה שיש קטלוג של יוצרי קומיקס ישראלים שנחנך בעצם על ידי HWS. תוכל למצוא שם עוד קצת פרטים עם תמונה של הכריכה, וכמובן גם לשמור לך העתק, למקרה שלא תוכל להגיע לקניון מחר. ואם כבר הזכרתי את הקטלוג החדש שלנו (של יוצרים ישראלים), אז פלאן בי והקורמורן גם בדרך (בשאיפה יופיעו שם כבר בתחילת שבוע הבא), ואולי גם סטיב, הגרב האנושית. כל מי שמעוניין לייצר ולמכור קומיקס בישראל מוזמן ליצור איתנו קשר. אנו בהחלט בעד התופעה ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.

yonabarak

New member
אהה.. אהם

חבר´ה... אני לא יודע כל כך מה להגיד.. הכריכה ממש לא משהו. אם השקעתם בכריכה בצבע, למה רובה בשחור לבן?! לא בזבוז? מעבר לזה, כריכה אמורה להיות מושכת את העין, דינאמית.. למה הם עומדים שם בכאלה תנוחות קפואות? האנטומיה רעועה ולא משכנעת. ממש לא משכנעת. טעויות בסיסיות, ותחושה נוקשה באופן כללי. למה הכותרת למטה? היא מאוד לא בולטת שם, בטח לא בצבע האפור שלה. בקיצור, הכריכה הזאת מאוד תמוהה. מפתיע אותי. אולי הייתם צריכים להתייעץ קצת יותר עם אנשים אחרים לפני שהלכתם לדפוס.

The Crusader

New member
תגיד

אתה מעוניין לשווק עוד חוברות? יש לי שלושה דמויות עם ציורים ורקע מלא על הגיבורים(כמו ההיסטוריה והביוגרפיות במרוול) ממש מפורט עם הסברים לכל אחד יש פן אישיותי ומסר שונה משהו ממש מורכב ישבתי על זה הרבה וזה דיי החלום שלי לשווק והפרסם אותם אז אתה רוצה לראות אולי תרצה לשווק?

The Crusader

New member
איפה הדוכן יהיה?

אני אגיע רק בסביבות שש שש וחצי ישר כשאבא שלי חוזר מהעבודה חחח סינג´רתי אותו ^_^

הודעה חשובה

עקב עיקוב עם ההדפסה כרגע (עפ"י עידכון מבית הדפוס) אנחנו נגיע רק לאחר השעה 18:00 לקניון אילון. לצערנו בית הדפוס מתעקב מאוד בסגירת ההדפסה ולכן העיקוב הזה. מצטערים ומקווים למנוע עוד עיקובים בתודה מראש חנן

watcher

New member
קומיקום

בנוסף למבחר גדול של חוברות אחרות שבמלאי. יישלחו אליך תוך 48 שעות ממועד התשלום. מי שרוצה לחסוך דמי משלוח יכול לאסוף את ההזמנה שלו מהמשרדים שלנו. לפרטים: [email protected] או באתר:

למעלה