מחר יום רביעי 11/4

מחר יום רביעי 11/4

מחר יום רביעי אני אעדר מהפורום כיוון שאני אהיה בירושלים משעות הבוקר עד שעה מאוחרת בלילה כמובן שעדי כרגיל זמין לכל פנייה או בקשה בנושאי הפורום (בנוסף לזמינותו באופן כללי
), והוא מודע להעדרותי הצפויה באופן כללי עד יום העצמאות צפויים לי מספר ימי העדרות מהפורום עקב נסיעות לירושלים (פלוס כנס של יום אחד) אני חושבת שזו גם הזדמנות טובה לספר על שום מה ולמה
למי שיודע או לא אני רוקדת קרוב ל-5 שנים בלהקת הורה גלגלים - להקת המחול הייצוגית על כסאות גלגלים של ארגון נכי צה"ל ובכן חברים אנחנו מופיעים בערב יום העצמאות בטקס הדלקת המשואות בהר הרצל אנחנו עובדים קשה על הריקוד והביצוע, ומשתתפים בחזרות גנרליות בהר הרצל (האירוע הוא אופרציה ענקית) אז אתם מוזמנים לצפות בנו, לזהות אותנו לא יהיה קשה בגלל כסאות הגלגלים
ואנחנו הנאמבר האחרון (ממש לפני הזיקוקים) צפויה גם איזו כתבה או פרומו בערוץ ה-1, שצולמה בשבוע שעבר אני אשמח לעדכן אם אדע מועד שידור
כמובן שביום הזכרון אני אהיה נוכחת בפורום במשך מרבית שעות היום, לקראת אחר הצהריים אני אצא לירושלים

שלום ../images/Emo13.gif

עייפים אך מרוצים
טוב, היה לנו יום די עמוס למזלינו שוחררנו ב-6 ונסענו בחזרה למרכז קר מאוד בירושלים
, וגם התחיל לרדת עלינו גשם בזמן החזרות, אנשים היו בהלם שהמשכנו לרקוד בגשם
(עכשיו כואב לי הגרון
) למי שמתעניין הרחבה הרבה יותר קטנה מאיך שהיא נראית בטלויזיה ראינו את להקת מחולה מירושלים שגם ירקדו איתנו, מדובר בלהקה מאוד ידועה ללהקה יש גם מד"צים שעוזרים לכוריאוגרפים לנהל את כל הילדים (ויש הרבה) וביניהם אלמוג ולירון שהשתתפו בתוכנית נולד לרקוד בשנה שעברה ושושו שהשתתף בתוכנית נולד לרקוד השנה, למרבה האכזבה אף אחד מה-3 לא רקד (לפחות כשאני באתי לראות) את תרגילי הסדר עם הדגלנים והילדים הילדים פשוט נהדרים, ויהיו קטעי ריקוד מאוד יפים, מומלץ לראות
בקיצור חוויה, בשבוע הבא יש לנו עוד 2 נסיעות כאלה, בפעם הבאה אני אקח גם צעיף

כולם

זה אירוע ממלכתי, כל הערוצים משדרים אני חושבת שאפילו בערוצי הכבלים והלווין

אין לאן לברוח

מי שינסה להתחמק יכבלו אותו מול הטלביזיה, ויתקעו לו גפרורים בעיניים - לתפארת מדינת ישראל.

תמיד אפשר לכבות את הטלויזיה

אני אישית צופה כל שנה, אני אוהבת לראות את הריקודים
מצד שני גם בטקס חלוקת פרס ישראל אני צופה כל שנה (לא רק בשנה שעברה כשירדנה הנחתה אותו
), אז כנראה שאין לי תקנה

lank

New member
../images/Emo68.gifכל הכבוד

מאחת שגדלה מגיל צעיר בלי אבא ומסביב תמיד ראתה הרבה נכים

למעלה