סיגל שהרבני
New member
מחר יום רביעי 11/4
מחר יום רביעי אני אעדר מהפורום כיוון שאני אהיה בירושלים משעות הבוקר עד שעה מאוחרת בלילה כמובן שעדי כרגיל זמין לכל פנייה או בקשה בנושאי הפורום (בנוסף לזמינותו באופן כללי
), והוא מודע להעדרותי הצפויה באופן כללי עד יום העצמאות צפויים לי מספר ימי העדרות מהפורום עקב נסיעות לירושלים (פלוס כנס של יום אחד) אני חושבת שזו גם הזדמנות טובה לספר על שום מה ולמה
למי שיודע או לא אני רוקדת קרוב ל-5 שנים בלהקת הורה גלגלים - להקת המחול הייצוגית על כסאות גלגלים של ארגון נכי צה"ל ובכן חברים אנחנו מופיעים בערב יום העצמאות בטקס הדלקת המשואות בהר הרצל אנחנו עובדים קשה על הריקוד והביצוע, ומשתתפים בחזרות גנרליות בהר הרצל (האירוע הוא אופרציה ענקית) אז אתם מוזמנים לצפות בנו, לזהות אותנו לא יהיה קשה בגלל כסאות הגלגלים
ואנחנו הנאמבר האחרון (ממש לפני הזיקוקים) צפויה גם איזו כתבה או פרומו בערוץ ה-1, שצולמה בשבוע שעבר אני אשמח לעדכן אם אדע מועד שידור
כמובן שביום הזכרון אני אהיה נוכחת בפורום במשך מרבית שעות היום, לקראת אחר הצהריים אני אצא לירושלים
מחר יום רביעי אני אעדר מהפורום כיוון שאני אהיה בירושלים משעות הבוקר עד שעה מאוחרת בלילה כמובן שעדי כרגיל זמין לכל פנייה או בקשה בנושאי הפורום (בנוסף לזמינותו באופן כללי