מחר-יום שני זה קורה!!!תהיי שם?

../images/Emo124.gifב- 4/4 זה עומד לקרות.....

עמותת סביבה תומכת - מרכז לקידום נשים בעסקים, שמה לה למטרה לשנים הקרובות לעודד את המודעות לחסכון הפנסיוני בקרב לקוחותיה היזמיות ובקרב נשים בכלל. נשים בישראל אינן מודעות למשמעות החיסכון הפנסיוני שלהן ולהיקף החיסכון הנדרש, למעל מ- 50% מהנשים בישראל אין כיסוי פנסיוני כלל. לפיכך, נשים עלולות להגיע למצב של עוני בזקנה והשענות על הקצבה הקטנה של הביטוח הלאומי.
ב4 באפריל נקיים יום עיון – ראשון מסוגו שמטרתו העלאת חשיבות הנושא ובחינת אופציות להתמודדות.
נציגי הארגונים המשתתפים ביום עיון זה: מכון אדוה, אוניברסיטת ת"א, מרכז מאקרו לכלכלה מדינית, קו לעובד, כוח לעובדים, הפורום לחסכון פנסיוני בישראל, עמותת סביבה תומכת. נשמח לראותכם במפגש זה! מידע נוסף על העמותה ועל תכנית "פנסיה משלה" ניתן לראות באתר: : www.svivatomehet.org.il
הרשמה ליום העיון באימייל: [email protected] או בטלפון: 03-5106600 בברכה, לנה גורארי ליאת מולכו מנכ"לית מנהלת תכנית חסכון ארוך טווח – 'פנסיה משלה' עמותת סביבה תומכת

זה קרוב יותר משחשבנו.עכשיו! לדאוג למחר-לפרטים

פנסיה, אבל אני צעירה מדי? ילדים קטנים...יש עוד המון שנים.. אז זהו, שלא!!! תלוי, בעצם...במה? כשאצא לפנסיה- כמה כסף זמין אני רוצה לקבל כל חודש לשם קיום בכבוד? נכון שיש דברים שבצחוק אני אומרת לעצמי שאעשה בפנסיה- לנסוע בעולם בלי מחוייבות לאף אחד, ל"קרוע" את החיים ועוד...- צריך לזה משאבים, לא? לא רק זמן... אז צריך לחשוב על זה עכשיו ולא להסתפק "בביטוח לאומי" הסכום המגוחך ...נכון שעבדתי והפרשתי כל השנים אבל זה לקופת מדינה, נו מה אני יכולה לצפות כבר? אז היום לדאוג למחר על מנת שהקטנים שלי לא יסבלו את "אמא" על הגב שלהם....ואוכל להתקיים בכבוד!!! מה עושים? א. קוריאם את פרטי ההזמנה המצורפת ב. משריינים התאריך ביומן, גם אם צריך להזיז דברים אחרים ג. אח"כ חושבים איך להגיע לאחד מהסדנאות של "סביבה תומכת" הפתוחים גם עבור חברות "קישורי אמהות" ובכלל לכל אישה באשר היא... ד. יודעים מה צריך לעשות אז את באה?

מחר-יום שני זה קורה!!!תהיי שם?

את רוצה להיות נטל על ילדייך? איך זה מרגיש "לא לגמור את החודש"? יום עיון בנושא הפנסיה שלך!!! זה קרוב יותר ממה שנראה לך, זה אולי החסכון החשוב ביותר בחייך יותר מחסכון לדירה/לנסיעה לחו"ל/להחלפת רכב/לחגיגת המצווה של הילדים להתחיל כבר מהיום אפילו בקטן אבל לחסוך!!!! מוזמנות להכנס לתמונה, לקרוא ולהגיע. חובה לכל אחת מאיתנו

למעלה