מחר יומולדת מחר יומולדת

crazy cottage

New member
מחר יומולדת מחר יומולדת../images/Emo163.gif

למממממממממממממגי
אני גרועה בברכות.. אז שיהיה לך מזזזזזזזזל טוב
והרבה הרבה מתנות
-קרן-

sapirr1

New member
מג מאמי שלי המון המון המון המון המו

המון*
מ-ז-ל ט-ו-ב!!!! מתה עלייך!! את הברכה תקבלי בבוקר
נשיקות!! שכל מה שתרצי יתגשם אמן ואמן אל תשתני בשביל אף אחד כי את בן אדם מיוחד חולה עלייך ותזכרי שאת יכולה לדבר איתי תמיד
לכל מה שתצטרכי. ממני: ספיר

מגי המון מזל טוב

ושתמשיכי להיות הכי גדולה בחיסכון מגה חחחחחחחחחחח ושתמשיכי להיות מתוקה והרבה מזל טוב עד 120 ואני תמיד חולה עליך מכל הלב שיתגשמו כל חלומותיך והרבה הצלחות בחיים נשמה מואה

Cm 2004

New member
מגוש../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

כמו מגי סימפסון,קטנה,חמודה,מתוקה,ומצחיקה כך גם את
ולהיות דומה לדמות מצליחה כזאת,זאת רק מחמאה. אני לא אומר שאת דומה לה בחיצוניות או מזכירה אותה. את מזכירה אותה רק בעובדות שאמרתי מקודם
(טוב טחנתי ת'שונא הזה כבר) *ממשיכים* תמשיכי להיות כמו שאת.. שיהיה לך רק טוב ושתצליחי ותגשימי את כל אשר רצית ותרצי. אל תוותרי ואל תכנעי כי בסוף תשיגי הכל! אז זהו נשמה.. שיהיה לך המון מזל טוב ויום הולדת שלא תשכחי בחיים!

מגיי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!! עד 120 שתצליחי בחיים ובכל אשר תיפני :]
קרן

היום יום הולדת היום יום הולדת ל--->

מגייי חחח מזל טוב מותקק רק טוב והרבה אושר ועושר.... תמשיכי לכתוב פה כן?!.... לוב יו -ניצן-

reutc1

New member
מגייי../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

קודם כל המון מזל טוב. שתמיד תהיי מאושרת ושתמיד תהיי מוקפת בחברים אוהבים. אני מאחלת לך שתקומי כל בוקר עם חיוך ושתגשמי את כל משאלות ליבך. ולסיום משהו חמוד
כמו דבורה שמתעופפת בין פרחים וצוף אוספת כך יהיו תמיד סביבך, באושרך ובשמחתך וכל יום ויום חדש יהיה מתוק כדבש. בכל מקרה מאחלת לך את הכל הטוב שבעולם
רעות

HiLi88

New member
../images/Emo118.gifמגי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo183.gif

מגגגג
מזל טוב מותק
שיהיה לך יום הולדת מקסים ושנה מדהימה
תמשיכי להיות כזו מתוקה, חמודה, מקסימה, מוכשרת ו - MC megi בנשמה
הרבה אושר
ושתמיד יהיה לך חיוך על הפנים ותהיי תמיד שמחה
הרבה אהבה
הרבה בריאות
המון בהצלחה בהכל
שתפגשי את שורטי
ובקיצור כל מה שאת מאחלת לעצמך
המון מזל טוב
אה ושאף פעם לא תחסר לך מטריה ביום גשום

ToXic BoY17

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifמממממממגגייי../images/Emo23.gif../images/Emo188.gif

למגי הנשמה! המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך! הגיע היום הנכסף לאחל לך אושר רב והמון הצלחה בחיים וכמובן בלימודים
הלוואי שתצלחי בכל מה שתעשי ולכל מקום שאליו תפני. יום הולדת שמח ונהדר...תבקשי הרבה משאלות כי אומרים שביום הולדת זה הזמן לבקש כי אז הכל מתגשם!
HaPPy B-DAY To You
ב-
, סהר

למעלה