מחר יומולדת!!!

מחר יומולדת!!!

ל.....מאיה!! טוב מאיוש שיהיה לך הכי מזל טוב בעולם!כי באמת מגיע לך! בחיים אבל ממש בחיים אל תשתני! אפילו לא בקצת! שכל מה שתרצי תקבלי ביומולדת הזאת=]! שתצליחי עם כל סוס שאת עוברת בחיים! ושתצליחי בחיים בכלל! ומה שגם מאוד חשוב שמחר תהני הכי הרבה!כי זה היום שלך!! אוהבת אותך המון!!! נוי=]

../images/Emo124.gifעכשיו יש למאיושששש מומלדתתת=]../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז כולם להגיד לה מזל טווווב!!!=]]
מאיוש אהובתי הקטנטנההה... סוף סוף גדלת בשנה אחרי שספרנו דקות יחדד
אז כל מה שאני יכולה לאחל לך זה שתהיי ילדה מאושרת!! שתדעי להפיק את הטוב ביותר מהכל..
שתהני, תנצלי, תשמחי, תבכי והעיקר, שיהיה ל-ך טוב!!
אוהבת אותך המוווווווווווווווווווווןןןן!! הכי שיששש=]]]

היום יום הולגת ל!!../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

מאיוש!! מושלמת שלי!! המון מזל טוב את כל השלמות האושר והשמחה שיכולה להיות רק כי מגיע לך.!!
את ילדה מושלמת תמיד שמחה!!|
את הכי מלכה בעולם
אני ממש גרוע בזה!!
הרבה אושר
בריאות
עושר
וכושר
מזל טוב נשמאמי שלי!!P=
|לב

כי שמתי שעון

מעורר ל11:45 וקמתי וכבר הכנתי הכול לפני זה ורציתי לחכות ל59 וישבתי על המיטה ועצמתי עייינים ואז קמתי ב12:01 =[[

3LADY D

New member
למרות שרציתי לפתוח:p

מ דהימה א והבת<ואהובה כמובן> י פה ה כי שיש3> פופו מדהימה שלי מה אפשר לאחל לבנאדם מדהים כמוך? פשוט תישארי מושלמת ומדהימה ומוכשרת ובנאדם מדהים כמו שאת. המון הצלחה בכל מה שתרצי ותעשי אני תמיד פה בשבילך לכל דבר שתרצי אוהבת אותך הכי הכי בעולם תנצלי תיומולדת ותעשי הכי כיף שיש בעולם אוהבת מלאן קושקוש3>

AnGi14

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 120 שנה [ויותר!] שכל חלומותייך יתרגשמו ושכל הסוסים שיצא לך לעבוד איתם תצלחי ושבכלל תצליחי בכל תחום כל שהו בחיים!!! אה וכמובן שיהיה לך סוס!! [אם את רוצה חח ואני משארת שאת רוצה] ליאור

stary1

New member
Happy Birthday!

מזל טוב, עד 120, ובהצלחה עם הכל..במיוחד הסוסים

SoosKatan

New member
מאיה P:

המון המון מזל טוב, שתרבי לשמוח, להנות ולצחוק, רק בריאות וכיף, המון הצלחה, שתשיגי כל מה שתרצי ;) מזל טוב! =)

ווינגז

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

ושלל קיטש
(אני גרועה בזה, אבל באמת, מאחלת לך שיהיה לך את היום הכי מדהים בעולם... תהני ממנו)

PinkHorse

New member
מזל טוב מאיהההה../images/Emo65.gif.

הכי מזל טוב שיש בעולם
. אני מאחלת לך את כל מה שהיית מאחלת לעצמך, חוץ מזה שאני לא רוצה שתשתני לעולם כי את מושלמת כמו שאת!!!! אוהבת אותך, ועד 120
.

m i s s B

New member
מאיהה..

הרבה מזל טוב, אושר ועושר ושיהיה לך הכי טוב בעולם

למעלה