מחר יוצא באופן רשמי הדי וי די של העונה הראשונה!!!!!!! מי מתכנן לקנות?? אני דפנטלי קונה..!!!
א אליעד699 New member 30/3/07 #1 מחר יוצא באופן רשמי הדי וי די של העונה הראשונה!!!!!!! מי מתכנן לקנות?? אני דפנטלי קונה..!!!
T TzlilSimple New member 31/3/07 #2 יכול להיות שאני לא בטוח עדיין פשוט אין לי כסףXD ואין מצב שאני מבקשת מההורים שלי כי גם ככה הם קונים לי מתנה יקרה ליום הולדת כמה זה עולה בכלל?
יכול להיות שאני לא בטוח עדיין פשוט אין לי כסףXD ואין מצב שאני מבקשת מההורים שלי כי גם ככה הם קונים לי מתנה יקרה ליום הולדת כמה זה עולה בכלל?
0 0rin New member 31/3/07 #5 ../images/Emo210.gif../images/Emo155.gifחג שמח../images/Emo70.gif חג שמח מפורום התאומות אולסן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=471
../images/Emo210.gif../images/Emo155.gifחג שמח../images/Emo70.gif חג שמח מפורום התאומות אולסן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=471
A Aspen New member 31/3/07 #7 חייבת להגיד לא לא בגלל שאני לא רוצה! אלא בגלל שכבר יש לי את הכל גם בדי וי די וגם בקלטות שהקלטתי מביפ, אז כבר יש לי תרגום. אבל אם אני אצטרך לקנות חדש, אני בהחלט אקנה את זה!
חייבת להגיד לא לא בגלל שאני לא רוצה! אלא בגלל שכבר יש לי את הכל גם בדי וי די וגם בקלטות שהקלטתי מביפ, אז כבר יש לי תרגום. אבל אם אני אצטרך לקנות חדש, אני בהחלט אקנה את זה!
T TzlilSimple New member 31/3/07 #8 את האמת ש... אני לא צריכה כל כך לקנות כי כבר ראיתי את כל העונה אם אני קונה זה רק בשביל לראות את שרה שוב ושובXD
את האמת ש... אני לא צריכה כל כך לקנות כי כבר ראיתי את כל העונה אם אני קונה זה רק בשביל לראות את שרה שוב ושובXD
א אליעד699 New member 31/3/07 #9 גם אני ראיתי את כל העונה ואת כל הסידרה אבל באפי זאת סידרה שגם אם רואים פרק 400 פעם תמיד הוא יהיה מעניין ויתגלו עוד דברים חדשים...
גם אני ראיתי את כל העונה ואת כל הסידרה אבל באפי זאת סידרה שגם אם רואים פרק 400 פעם תמיד הוא יהיה מעניין ויתגלו עוד דברים חדשים...
A Aspen New member 1/4/07 #10 בתור אחת שראתה כל פרק לפחות 400 פעם, אני נאלצת להסכים עם טענה זאת. וגם עם זה שתמיד אני מגלה דברים חדשים, אפילו אחריי 400 פעם.
בתור אחת שראתה כל פרק לפחות 400 פעם, אני נאלצת להסכים עם טענה זאת. וגם עם זה שתמיד אני מגלה דברים חדשים, אפילו אחריי 400 פעם.