מחר יוצא 15 שנה למותו של ביגי

TakTik

New member
מחר יוצא 15 שנה למותו של ביגי

וכן, כל מי שמכיר אותי מהפורום יודע שאין מצב שאני מפספס את ההזדמנות הזו לכתוב על ביגי.

ראשית: הטקסט שמסביר למה בעיני ביגי הוא הראפר הגדול בהיסטוריה

ועכשיו כשאתם כבר כאן קצת על ההיסטוריה האישית שלי עם ביגי. לפני 5 שנים פרסמתי את ההמלצה הזו על האלבום הראשון של ביגי בפורום הזה ממש. התגובות שקבלתי, שכללו בין המון אנשים, יותר ממה שחשבתי שיהיו, שהודו לי על זה שהכרתי להם את ביגי בזכות הטקסט.
לא חשבתי שכמות כזו של אנשים לא מכירה אותו. בחיי.
ואז פרסמתי גם את הטקסט הזה, על האלבום השני שלו. טקסט יותר משוחרר ומצחיק מהקודם, ועדיין אחד מהאהובים עלי.

למה? כי כל מה שאני כותב על ביגי בא מתוך מקום אוהב כל כך שאי אפשר לפספס את ההערצה, או שמה הערכה, לדמות הפנטסטית הזו, מהדמויות המרתקות בהיפ הופ אי פעם.
קראו מה שבא לכם, העיקר שתשמעו אחרי זה את זה http://www.youtube.com/watch?v=es-B_PCFyDc
בייבה ביייבה

MethodM

New member
פשוט גאון ליריקלי

הפעם הראשונה ששמעתי על ביגי הייתה דווקא מהשיר hit'em up של טופאק. כשנכנסתי לעומק הסכסוך נסחפתי ישר לזרם של ביגי. פשוט כל שיר קלאסיקה לדעתי. עצוב לחשוב על השנים שהפסדנו איתו...

U G I

New member
סופשבוע של ביגי בלופ ?

נראה לי רעיון מצוין

dogma3

New member
יופי של כתיבה, כיף לקרוא את זה

תמיד 2 פאק היה מספר אחד בשבילי, אבל עם השנים ביגי מצמצם פערים
אין מה לעשות לגאונות . לפלואו ולהומור שלו אין גבולות
i wouldn't give fuck if you're pregnent
give me the baby rings and the num 1 mom pendant

Gershenman

New member
ואם כבר ביגי - הספשל ב-Jigga Juice!עם הפתעה!

כמו שנה שעברה, גם השנה הייתי חייב לעשות ספשל ביגי, לזכרו של הגדול מכולם.

וההפתעה :
חוץ ממיטב השירים של ביגי, תמצאו גם בונוס מיוחד בסוף הראיון, קטע אקסלוסיבי מהראיון שעשיתי עם KRS-One בו הוא מנתח את הדמויות של ביגי וטופאק ומסביר את ההבדלים ביניהם, את הדמוית שהיו. מאוד מומלץ.

חוץ מזה, תשמעו על הדרך גם את הפתיח החדש שלנו, התוכנית הראשונה תחת השם החדש :)

ממש כאן

סופ"ש מעולה לכולכם!

למעלה