מחר ירין עובר ניתוח - תחזיקו אצבעות אני אשתדל לעדכן אחרי איך היה וכו´. תודה לכולם
י יערה+ New member 17/11/01 #1 מחר ירין עובר ניתוח - תחזיקו אצבעות אני אשתדל לעדכן אחרי איך היה וכו´. תודה לכולם
ר רותי&ע New member 17/11/01 #2 ../images/Emo24.gif כל האצבעות מוחזקות אני מתארת לעצמי איזה פרפרים יש לך בבטן.. אבל יהיה בסדר ועוד כמה ימים תשכחו את הכל ותתרכזו באושר החדש שאוטוטו מגיע. מחכים לעדכון
../images/Emo24.gif כל האצבעות מוחזקות אני מתארת לעצמי איזה פרפרים יש לך בבטן.. אבל יהיה בסדר ועוד כמה ימים תשכחו את הכל ותתרכזו באושר החדש שאוטוטו מגיע. מחכים לעדכון
ט טלי של גלי New member 17/11/01 #3 כל העשרים מוחזקות! שלי ושל גלי!../images/Emo24.gif ואם אבא יצטרף בכלל יהיה רק טוב! המון בהצלחה, ותהיו רגועים. תנסו לפחות.
כל העשרים מוחזקות! שלי ושל גלי!../images/Emo24.gif ואם אבא יצטרף בכלל יהיה רק טוב! המון בהצלחה, ותהיו רגועים. תנסו לפחות.
נ ניריתי של יותם New member 17/11/01 #4 שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif ומה שלומך את? העוברון מגלה סבלנות?
A ayeletba New member 18/11/01 #5 מחזיקה חזק חזק ../images/Emo24.gif ובהמשך לשאלתך - נשמח לבוא לבקר כשתהיו אחרי זה (ומן הסתם גם אחרי שתלדי..).
מחזיקה חזק חזק ../images/Emo24.gif ובהמשך לשאלתך - נשמח לבוא לבקר כשתהיו אחרי זה (ומן הסתם גם אחרי שתלדי..).
ט טל של שחר New member 18/11/01 #7 יערה המון בהצלחה גם ממני ותמסרי לעוברון ממני שיחכה בסבלנות עוד קצת. טל
ת תיורז New member 18/11/01 #13 מחזיקה לירין ולך אצבעות... בהצלחה בניתוח ושיעבור בקלות. ולך שתרגישי טוב ולידה קלה רק אחרי שירין יתאושש.
מחזיקה לירין ולך אצבעות... בהצלחה בניתוח ושיעבור בקלות. ולך שתרגישי טוב ולידה קלה רק אחרי שירין יתאושש.