מחר יש טכס השקת חולצה....

Moooran

New member
מחר יש טכס השקת חולצה....../images/Emo42.gif

כן כן מחר היום הגדול הגיע השקת החולצה הייצוגית האחת והבלתי מעורערת למי שעדיין לא הבין תנועת הנוער העירונית של חולון חצ"ב עיצבה לעצמה חולצה שתלווה לעולם, אני רק יכול לרמוז לכם שהחולצה הולכת להיות ירוקה, אומנם הטכס הוא לחברי חצ"ב בלבד אבל אני מבטיח לכם שיהיו לכם עוד הרבה הזדמנויות לראות את החולצה, כשתראו את חברי התנועה מסתובבים איתה בעיר.... אז בזאת רשמית אני פותח שירשור ברכות לתנועה לרגל השקת חולצתה, אבל זה לא יכול להיות סתם ברכה, היא חייבת להיות מקורית ומיוחדת ועדיף שתהיה אפילו מצחיקה, אז בבקשה lets the game begin באהבה מורן ישראל בבקשה רק ברכות ממי שמעוניין לברך מי שלא חבל!!!!!!!!

Anna Karenina

New member
מורן!!!

מחר היום הגדול...!
וזו אכן הולכת להיות חולצה מאוד ייצוגית, שתמלא אותי ועוד רבים אחרים גאווה ע-נ-ק-י-ת!! אז אני מברכת אותך, ואותי, ואת שאר החצ"בניקים לרגל השקת החולצה, וסתם ברכה, פשוט בגלל שהם מי שהם, ובעיקר בגלל שהם חצ"בניקים..! נועה.

ה-ל-ל-ו-י-ה

סוף סוף חולצה חדשה ולא הTשירט המוכרת שיש לי בסיטונות וחלקן הפכתי לגופיות שמעיין ויובי המסכנים כבר "זכו" לראות. אז מזל טוב לנו! ומורן חזר! ובדיוק למסיבה!

תרביצו לי, תזרקו עלי אבן או משהו...

אבל מורן לא התגייס ?! :/ כאילו- אני מתכוונת לזה .. הממ שהוא התגייס לא ?! קיצר הסתבכתי !!! אפשר הסבר קצרצר?

ירדתי..

לא אהבתי את מה שראיתי
סתם.. הממ ראיתי.. חחח
אוף כואב לי הראש והייתי היום בתל השומר ואני יודעת שזה כלל לא מעניין אבל בלע !

הנה הסבר קצרצר

מורן התגייס. עכשיו (השבוע!) מורן ברגילה כי הוא סיים טירונות (בגלל זה גם טקס השקת החולצה היה השבוע). יום ראשון מורן חוזר לצבע יש לקורס מ"כים.

LadySpeedStick

New member
../images/Emo6.gif

הטכס היה אתמול אחד המרגשים(!!!)
המסכת אחת המצחיקות. "אמן חני, חני אמן!" והמצגת והסרטון היו מושלמים!!!

Anna Karenina

New member
באמת היה נחמד ביותר!

יוסי בתפקיד רננה..."ג'ודה, תביא לי את ספר החוקים..."
ואני בתור ארנה בץ. זה היה מביך...

Anna Karenina

New member
סליחה, יהודה.

זה פשוט נשמע כמו ג'ודה, ואח"כ רצו על זה בדיחות.. או שאולי באמת זה היה ג'ודה? לא משנה. אני עם שפעת. מותר לי!

למעלה