מחר יש 'ליל המסכות 2' ב'יס 2' שעה לא יודע..... שיהיה לי כח לקום לקחת את העיתון אני יכתוב שעה
ל ליאורנר New member 31/8/03 #1 מחר יש 'ליל המסכות 2' ב'יס 2' שעה לא יודע..... שיהיה לי כח לקום לקחת את העיתון אני יכתוב שעה
E europe1990 New member 31/8/03 #2 ../images/Emo91.gif סרט מעולה!!! בשעה 3 לפנות בוקר, ביס 2!!!!! אחד הסרטים שאני אוהב!!!! מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo91.gif סרט מעולה!!! בשעה 3 לפנות בוקר, ביס 2!!!!! אחד הסרטים שאני אוהב!!!! מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!
מ מיצי הפסיכופת New member 1/9/03 #4 ../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif הוא בא, הוא רוצח, הוא מת... הסרט הבא.
E europe1990 New member 1/9/03 #5 לא מדויק- רוצח רוצח רוצח, נעלם רוצח , נעלם, חוזר, נעלם, נחשב מת, רוצח ובסוף חיייייייי סתםםםםםםםםםםםםם זה סרט ענק-כול הסידרה!!! סרט מעולה!!!
לא מדויק- רוצח רוצח רוצח, נעלם רוצח , נעלם, חוזר, נעלם, נחשב מת, רוצח ובסוף חיייייייי סתםםםםםםםםםםםםם זה סרט ענק-כול הסידרה!!! סרט מעולה!!!
צ צביקה ו New member 1/9/03 #6 דווקא לא אהבתי ../images/Emo31.gif בכלל לא הפחיד אותי, וזה גם היה נורא נורא איטי. ואין ממש עלילה...
X xander55 New member 4/9/03 #10 חחחחחח ליאורנר ../images/Emo129.gif גם אתה מקליט סרטים ולא רואה אותם?? חחחחח
E europe1990 New member 4/9/03 #11 אז חברררררההההההה למה אתם מחכים, רוצו כבר עכשיו לראות את הסרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל ליאורנר New member 5/9/03 #12 כן אני בדיוק כזה..... יש לי בבית הרבה מאוד סרטים[גם הרבה סרטי אימה] שעדיין לא ראיתי פעם הייתי לוקח איזה 5 סרטים בשבוע מספריית וידאו מקליט אותם ועד היום לא ראיתי כמעט כלום....... אבל את ליל המסכות אני יראה[מתי שהוא]
כן אני בדיוק כזה..... יש לי בבית הרבה מאוד סרטים[גם הרבה סרטי אימה] שעדיין לא ראיתי פעם הייתי לוקח איזה 5 סרטים בשבוע מספריית וידאו מקליט אותם ועד היום לא ראיתי כמעט כלום....... אבל את ליל המסכות אני יראה[מתי שהוא]