מחר יש לי טיול שנתי לאילת !!

מורן 1986

New member
מחר יש לי טיול שנתי לאילת !!

אני מקווה ששמתם לב שבימים האחרונים לא הייתי כאן בפורום וזה בגלל שהייתי עשוקה בלהכין את כל הדברים לטיול הכי כייפי בעולם !!! כבר קניתי הכל וגם הכנתי תיק יהיה לי ג'יפים, סנפלינג, רכיבה על גמלים, מסיבה בחוף, אפשרות לעלות על בננות ואבובים .... קיצר .......... טיול סוף הדרך !! זה טיול ל- 3 ימים !!! הטיול השנתי האחרון שלי (כי אני ב-יב') אבל זה הולך להיות הטיול הכי כייפי בחיים שלי !!!

מורן 1986

New member
חזרתי !!!!! איזה כיף היה !!!

הטיול היה הכי כיף בעולם אז ככה :ביום הראשון עשיתי סנפלינג בהרים מוזרים כאלה ... בגובה של 15 מ', 25 מ' ו - 32 מ' !!! היה קצת מפחיד, אבל היה כיף ! אחר כך היינו במסלול משעמם ומשם נסענו לקיבוץ, היה דיסקו ובערב לא היה כיבוי אורות - היה מותר להסתובב בין החדרים ובחוץ (רק לא להיכנס למקום של הקיבוצניקים) למרחת לקחו אותנו לקניון האדום ומשם נסענו לטיול ג'יפים ! היה ממש כיף והנהגת שלנו שמה לנו מוסיקה (היינו היחדים עם מוסיקה) וכל כך השתוללנו בתוך הג'יפ הזה .. משם נסענו לחוף של אילת - היינו שם שעה ורבע בזמן הזה הייתי צריכה לכת לקניון, לשים בגד ים, ללכת לבננות , ולהחליף שוב בגדים .. עשיתי את הבננות - הסירה נסעה כל כך מהר - צרחתי כל חזק !!! פעם אחת אפילו הבננה התהפכה ורק אני ועוד ילדה נשארנו על הבננה ! בערב לקחו אותנו למסיבת חוף ב"חוף הדקל" היה ברביקיו וריקודים - ממש כיף ! והיום (היום השלישי) הלכנו בבוקר למכתש הגדול, ומשם לטיול על גמלים ! איזה מגניב זה היה!! וגם מסריח ! אחר כך אכלנו באוהל בדואי ואז חזרנו הבייתה זה הכל בקצרה ....... היו מלא צחוקים אולי אני אצליח להכניס כמה תמונות ביי בינתיים מורן

למעלה