כן...אני ממש לא יכול לעמוד תחת משמעת,מכניס אותי לחרדות וללחצים איומים...בכלל לא רואה איך אני מסתדר במסגרת-הפסיכאטרית כמובן הוציאה לי חו"ד שאני לא כשיר לשירות.
אני באמת מקווה שהם יתחשבו בך,
ויחליטו נכון !
לי אישית המערכת הזאת הייתה זוועה ושם הייתה הנפילה הכי קשה שלי.
דיכאון במשך שנתיים שלא יכולתי לסבול, מחשבות אובדניות,
ואף אחד מאנשי המיקצוע בבסיס שלי לא באמת הקשיב לי.
חוץ מלהגיד לי שהם מבינים את הבעיות שלי, ושהצבא מאמין בדרך של להתמודד עם הבעיה ולא לתת לי פטור מאותה משימה במשך השירות,
אבל הקבן והפסיכיאטרית גם לא נתנו לי באמת כלים להתמודד עם הבעיה שלי. רק דחפו לי כדורים והיו אומרים לי כול הזמן שאין להם מה לעשות עם זה ושאני צריכה ללכת לטיפול פרטי.
אני לא הייתי מטופלת ליפני הצבא..
ואולי בגלל זה גם התייחסו אליי ככה..
אני מאמינה שהם לא יתעסקו איתך יותר מידי עם יש לך חוו"ד מאיש מקצוע..
ואם אתה תשדר שאתה לא רוצה לשרת אז זה גם יוסיף לזה שלא יכריחו אותך להשאר במערכת.
תתן להם את כל המסמכים, אבחנות, תרופות. תסביר להם שקשה לך מאוד בתנאי לחץ, שאתה רגיל לבית, שאתה לא עצמאי וצריך עזרה של המשפחה הקרובה וליווי קבוע של הפסיכיאטר שלך שמכיר אותך ועובד איתך, שיש לך קשיים חברתיים.. וזהו.
אל תאיים או תנסה כל מיני משחקים, פסיכיאטרים מיומנים בזיהוי דברים כאלה וזה נחשב מבחינתם כמניפולציות.
גם לי יש מחר קב"ן, וגם אני לחוץ בטירוף, זה מעמד רישמי כזה, וגם אני לא יכול לדמיין את האפשרות להתגייס, אני לא סובל מסגרת, לשניה חשבתי שאני כתבתי את זה חח, בהצלחה לנו
קודם כל תודה
קיבלתי פרופיל 45 ואני לא יודע מה לעשות הרי אם הייתי יכול לתפקד לא הייתי יושב בבית מה זה הכפייה הזאת?! מחשבות אובדניות, OCD מחשבתי, וכדורים שאני לוקח, וחוסר מוטיבציה לחיים לא מספיק להם?? אנחנו נגיש ערעור אבל אני לא בונה על זה אני דיי בצרה, אני כבר מדמיין את תא המעצר