מקווה שמכרת את הפוט על הפתיחה, כי המדד מתקן וכרגע יורד פחות מחצי אחוז, שזו תנודה יומית סטנדרטית.
השגיאה שלך היא שאתה מדבר מפוליטיקה רגשנית. ככה מפסידים כסף בד"כ. אני מתייחס עניינית.
תכל'ס? אף גוף מקצועי בשוק לא מתרגש מהורדה ל A, שזה היה באנקר בטופס.
מעריך שבכ"ז טיפה אדום בגלל תוספת התחזית השלילית.
לא מכרתי כלום, כי לא היה כלום
פשוט, ערכתי כמה פעמים את ההודעה, לא יודע ממש, מאיפה הופיע המלל הזה לגבי פוט.
אינני קונה כבר המון שנים את האופציות, אלא רק כותב אותם.
כול מה נכתב מעלה בצירוף הגרף, מתייחס למגמות של טווח בינוני-ארוך(נומר בזמנינו אנו, 3\2 -- 5\4 שנים).
לישראל אף פעם, אבל אף פעם לא הורידו דירוג.
כן, האירוע של הורדת דירוג כרגע מופנם כ"סטירה אנטישמית" בלבד.
כן, הוא היה מגולם במחירי השוק אצל הספקולנטים, ליתר דיוק, -- לכול מה נאשר מהשוק.
רובכם נמצאים כעת בשלב של התכחשות וההכחשה העמוקה(מצוינת בגרף למעלה).
רוב הציבור, אפילו "חצי-מקצועי", אינו מבין
ואינו רוצה להבין, מה ההשלכות של האירוע בהמשך, מה זאת המחויבות של גופים הפיננסיים הזרים למדיניותם המוגדרת והכתובה ב-IPS שלהם בהיבט שינוי הדירוגים, התחזית, הצפי והסנטימנט.
נ.ב.
השגיאה שלך היא שאתה מדבר מפוליטיקה רגשנית. ככה מפסידים כסף בד"כ. אני מתייחס עניינית.
כן, אתה ה"תותח" ואני -- הטיפש(שנמצא בשוק ההון מ-1998, שהוציא את עצמו לפנסיה מוקדמת בגיל 49 אחרי 25 שנות וותק בחברה ענקית בין-לאומית ושהיגר לארה"ב בזמן, על-פי השקפתו, הבנתו ותוכנתו).
ברור.
בישראל לא יכול להיות אחרת, זה ה"מאזן", המפונטז והמפוברק.
אני נדהם בישראליות שלך האטומה כמו קיר בטון עבה
- הורדת דירוג?
- "לא נורה, כלום לא צריך להדאיג, הכול כשורה..."
- מלחמת קיום?
- לא שמענו...
חמאס?
קטן עלינו!
את הדברים אומר קצין ותיק באמ"ן על רקע הגילויים המודיעיניים האחרונים • "למחבלי הנוח'בה היה מידע על אתרים רגישים ביותר של צה"ל, כזה שגם בתוך הצבא נשמר בסודי סודות"
www.israelhayom.co.il
רק לפני שנה הסביר גורם בכיר מאוד שבשל "הפגיעה המשמעותית" שספג חמאס בשומר חומות, סינוואר "יודע שאין לו תת-קרקע". בחמישי, במנהרת "ארי ודבש", רגע לפני שהיא פוצצה, הביטחון הזה נראה מעט מופרז. סיפורה של המנהרה הזו, שנמצאה בה מערכת תקשורת אימתנית שדורשת תחזוקה משמעותית, ותפקידה ברשת הפיקוד של חמאס, הם...
www.ynet.co.il
- חיזבאללה?
- זה כלום ושום דבר!