מחר לשון יש ניתוח

לין777

New member
מחר לשון יש ניתוח ../images/Emo7.gif

מחר יש לבני שון בן שנה ושלוש ניתוח בשריר של העין זה ניתוח פזילה שלא קשור לראייה הוא רואה טוב אך יש לך הטעייה עם הראש לצד וזה גורם לו לפזילה ,,אני מתה מפחד מקווה שזה יסתיים מהר ובשלום הניתוח עורך כשעה ואח"כ שמים טיפות במשך חודש.... יש מישהי שעברה את הניתוחון הזה?? הרופא אומר שהמון ילדים מגיל אפס עושים את זה, נקווה לטוב.....

vered4

New member
אני, בגיל 3

אחרי הניתוח כדי לחזק את שרירי העין, הייתי צריכה "לסגור" (עם מדבקה) כל פעם עין אחרת. בכל מקרה, היום השיטות בטח יותר מתקדמות. בהצלחה

רותי ע

New member
בן של חברה שלי עבר את זה באותו גיל

וזה עבר הרבה יותר בקלות ממה שהיא חששה. והתוצאות ממש נפלאות.

מיכל153

New member
ליאור שלי עבר 2 ניתוחי פזילה.אחד...

היי הניתוח הראשון היה לפני כיתה א´ והוא לא הצליח ואחד באמצע כיתה ה´. ליאור עכשיו בכיתה ח´.רוב הסיכויים שהוא יוריד את המשקפיים עוד 4 חודשים. זה מפחיד ומרגש. ליאור פזל מאוד מהלידה. עין אחת הסתכלה ישר והשניה פשוט הצידה עד הסוף. (במקרה שלו, עין שמאל). לפני הניתוחים, שמנו הרבה רטיות על עין ימין וליאור נלחם על כך. הוא התחיל להוציא כל הזמן ואז היינו צריכים להדביק אותם עם חומר מיוחד. אח"כ באו המשקפיים שגם עליהם הוא נלחם. בגן חפשנו הרבה פעמים את העדשה של המשקפיים וגם בחול. הרופאה הבטיחה לליאור לאחר הניתוחהראשון שהוא יפטר מהמשקפיים וזה לא קרה. היתה אכזבה לכולנו. היא לא הודתה שהניתוח לא הצליח, מה גם שהרופאה בעצמה ניתחה. לאט לאט הבנו שזה מה שקרה. בניתוח השני מאוד התלבטנו, אבל בסוף לאחר בדיקה של רופא נוסף, הוחלט לעבור אותו שוב וכנראה שהפעם זה סופי. ביי מיכל153

מיכל153

New member
שכחתי לספר, מה היה קשה בשבילי...

היי לי היה קשה כשליאור יצא מהניתוח הראשון, שעוד היה קטן ולאהבין מה קורה. הוא חיפש אותי וקרא אמא אמא ואני לידו, אך הוא לא רואה !!! השמעתי את קולי ופשוט התעלפתי כמעט... כל העיניים היו מכוסות דם ו... די מספיק !!! ביי מיכל153

שאלה

יש לו פזילה כתוצאה מהטורטיקוליס עצמו (טורטיקוליס=הטיה של הראש לצד אחד בגלל שריר נוקשה או קצר בין הכתף לצוואר) או שיש לו טורטיקוליס בגלל שהמרפסים נסגרו, והלחץ בגולגולת גרם לפזילה?

לין777

New member
תשובה לטורטיקולס

היי, יש לו פזילה כתוצאה מהטיה של הראש לצד חשבו שזה בעיה בשריר הצוואר אך הפיזוטרפיסטית אמרה שאין לו שריר קצר כדאי לבדוק ת העיניים, בל מקרה בגלל הטיה של הראש לצד הוא רואה כפול כך אמר הרופא.... את מבינה בנושא???

אני מבינה בעניין של הטורטיקוליס מעט

לבן שלי יש טורטיקוליס והוא בפיזיותרפיה. חוצמזה בגיל 6 שבועות המרפסים שלו היו כמעט לגמרי סגורים, והיום יש רושם שהם סגורים לגמרי. ממה שהסביר לי הנוירוכירורג, כשהמרפסים נסגרים מוקדם עלול להווצר לחץ בגולגולת והוא עלול לגרום פזילה. אבל זה לא קשור לשריר של העין, אז לא נשמע לי שזו הבעיה אצל שון. פשוט לא ידעתי שמעצם הנטיה של הראש לצד הילד עלול לפתח פזילה. אמרו לי שהוא עלול לפתח יד ורגל עצלה בצד שאליו הוא לא הפנה את הראש, פשוט כי הוא לא ראה את הצד ההוא, אבל ברוך ה´ הוא מתהפך מצד לצד ומשתמש בשתי הידיים, ואין לו לחץ תוך גולגולתי, והחלק השטוח בראש שלו מתחיל להתעגל חזרה.

_גלית_

New member
מקווה שיעבור בקלות ../images/Emo23.gif

ושגם התוצאות יהיו טובות. מחזיקה אצבעות
...

היי לין

אני מכירה מקרה דומה של שכנתי וגם ביתה נותחה והניתוח עבר בשלום. אני מקווה שהניתוח עבר בהצלחה והחלמה מהירה לשון

למעלה