מחר! מביאים לפיטוריו של התוכי

Tami661

New member
מחר! מביאים לפיטוריו של התוכי../images/Emo118.gif

מחר, יום רביעי, קאנטרי נווה אביבים, יהודה הנשיא 24, רמת אביב - שעה 19:30 תחת שרביטו של... התוכי
אז לכל חברי הפורום שרוצים להצטרף לאימון משותף לכל חברי הפורום שכבר הבטיחו את מקומם לכל הגיא עשרים וששים והאחרים ש"אין להם שום דבר נגדו..."
לכל אלה שסקרנים לבדוק מה הקריטריונים שלי ל"מדריך מקצועי" לכל אלה ש"רוצים אבל..." יאלללה... שרשרו כאן מי מגיע שנתארגן בהתאם הוראות הגעה ישורשרו בהמשך (מרוב מסרי שיטנה ונאצה, נפל ל-G המחשב
)
אוהו-אוהווווווו... הולך להיות שמח אצלנו בימי רביעי
...
ליום רביעי הבא, מתוכננת "ה פ ת ע ה"
וואווו... כמעט שכחתי
:
בוקר טוב לכווווווווווולם

ahuvaw

New member
Why?

למה בעצם לפטרו? נכון שהוא הכי מעצבן בפורום, אבל אני לא מכירה אותו - האם גם מעצבן באימון?

Tami661

New member
../images/Emo8.gifאהובה... נו? באמת?../images/Emo9.gif נראה לך

שהייתי רצינית...
אותי, הוא לא מעצבן גם בפורום... אז בכלל אין לי סיבה
זה היה בצחוק, כדי להמחיש עד כמה רעש אנחנו הולכים לעשות שם מחר, ובאימון... עד שלא תהיי נוכחת לא תדעי
אבל רמז? המממ...
הבנת?

ahuvaw

New member
OK OK

OK הבנתי, כבר חששתי לפרנסתו... אבל בכל זאת תני לי כיוון כי זה ממש קרוב לי הביתה אז אולי עוד אבוא, אבל הייתי רוצה לדעת איזה סגנון יהיה האימון האם משהו דומה לאחד מאהובי?? (קובי אפלבוים, רן מגן או ניב מרום)?

לאף אחד!! בפירוש אף אחד...

אין כמו ד"ר ניב מ', לאף אחד אין את הסגנון הקראחניסטי של קובי אפלבוים ומעטים המדריכים ברמה המקצועית של רן מגן!!! אהובה זה ממש ברמת חילול הקודש!! מייד להגיד שני פרקים של תהילים לומר כמה מזמורים ולגשת לכומר לוידוי...(או לרב לאיזה תיקון קילקול מה שלא יהיה... אנסטלטור, פנצ'ר מעכר,זגג)...

Tami661

New member
תרגיע מותק... תרגיע../images/Emo3.gif

אז קודם כל... לאהובה, השאלה שלך זה כמו שמדריך ישאל: "תגיד... המתאמנת הזו... היא בסגנון של המתאמנת ההיא שאני אוהב..."
לכל מדריך הייחודיות שלו והסגנון שלו, יש מדריכים שלמדו והפנימו שיטה מסויימת ובחרו להדריך בה, אולם אין הם יכולים להעתיק סגנון! זה משהו באישיות. מכירה את רן מגן ומכירה את קובי... שניהם אהובים עלייך אבל, צר לי להגיד לך: הם מדריכים בסגנון שונה לחלוטין! ולך דובי... אני היום חזרתי מאימון של מדריכה שהיא קראחניסטית, מלכה
של מתאמנים רבים, כריזמטית ומתוקה לאללה... אבל הקשר בינה לבין רמה מקצועית, לפחות ע"פ השיעור שהייתי, מקרי לחלוטין! רן מגן הוא מקצועי, אין ספק - אבל אני בטוחה שהוא בעצמו לא יעלב אם אומר בבטחון מלא שיש רבים מקצועיים ברמתו (ואולי אפילו קצת...
המממ...) אהובה, ההמלצות שלי לא איכזבו עדיין - אני ממליצה לך להגיע יכולת הקביעה שלי לגבי מקצועיות, גם די טובה... ה
מקצוען! לגבי דמיון לרן או לקובי - המוסיקה שלו מאוד דומה לשל קובי (לא תשמעי אצלו את נינט...) אבל הסגנון? רחוקקקקקקקקק (אבל אני, למשל, אוהבת גם שוקולד וגם תותים בקצפת
)
לילה טוב לכולם

אין נינט ??? אהההההההה../images/Emo2.gif

תמי מאמי.. את אמרת בדיוק מה שאמרתי רק ב.... דרך מעט שונה כאילו.....
אין כמו מדריך זה או אחר... כל אחד יש בו את הקסם שלו... נכון שזה נשמע כמו מאיזה אגדת ילדים?!.... בוקר אור לכולם.. תראו באיזו שעה יצאתי לעבודה היום ... אוי

ahuvaw

New member
../images/Emo8.gif

לצערי לא אוכל להגיע הערב כי יש לחבר ילדות יום-הולדת (הפרטנר שלי לטניס מגיל 12), אבל אהיה בנווה אביבים בסביבות 19:15 ואכנס להגיד שלום, לראות אתכם ובמיוחד את ה
(אגב, שמעתי ממספר מדוושים שהוא מדהים ואשמח לנסות פעם אחרת) ולקחת משהו מטלי. לגבי 3 אהובי כולם שונים זה מזה והמשותף היחד הוא האנרגיות שהם מצליחים להעביר אלי וההנאה של האימונים ובמיוחד לאחריהם. בכל מקרה, תודה על ההזמנה מקוה לממשה בהזדמנות אחרת ובכל אופן נתראה מחר בנייט ספין אצל בועז (אם לא אלך לאיבוד...). יום נפלא לכולם ואגב בימי ד' אני במנוחה מפעילות מאומצת, פותחת את הבוקר בפילאטיס וזהו לא ספינינג, לא קרוס, לא ריצה, לא משקולות פשוט מנוחה כדי שבימים הקרובים (במיוחד ה', ו' ושבת אוכל להמשיך במרץ.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo10.gif

לצערי לא יכולה מחר... דווקא נורא רוצה לראות מה שווה ה
מה הסיכוי לשידור חוזר בשבוע אחר? סומכת עלייך
ו.... בוקר טוב לכוווווווווולם
שלי התחיל בצורה הכי טובה שאפשר
הלוואי ככה כל בוקר

Tami661

New member
הסיכוי... כתוספת, לא כתחליף...

סיכוי גדול אפילו גדול מאוד הייתי אומרת
ובכלל... אם היית קוראת את ה"עתידות" בבזוקה שלך, היית יודעת שבימים הקרובים את עשויה לקבל שיחה ממישהו בעניין בלאגן

אירו2ית

New member
אם זה לא יהיה בשבילכם יותר מדי

לראות אותי פעמיים בשבוע.... אני כמעט בטוח באה (צריכה רק לבדוק אם אני יכולה להזיז משהו שיש לי ב 20:00)

Tami661

New member
מותקקק... תמשיכי לאיים ואני מסדרת

לך מפגש שלישי השבוע!
תיזהרי

עדיין לא סגור על זה...

אבל יכול להיות שיש מצב... אגב כמה עולה כניסה חד פעמית לשיעור שם?

למעלה