מחר מחר מחר יום שישי 10.12.10

מחר מחר מחר יום שישי 10.12.10

הבית הפתוח ובו סדנאות ומכירות של בובות, פיסולים שונים, תכשיטים, אקססוריז ועוד... אתם מאוד מוזמנים לבוא! גם הבובות כבר מתרגשות... (לא רק אני...) כתובת- במסרים בלבד

שכחתי לכתוב- 10:00-17:00 ../images/Emo13.gif

שעות הסדנאות: בובות גרב (גילי ודנאי) צלליות (גילי ודנאי) קיפודים מאיצטרובלים (יפעת) 10:30-11:30 13:00-14:15 11:45-12:30 15:30-16:30 - 14:30-15:15

שיהיה בהצלחה ../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo24.gif

אם יהיו בובות מעניינות ויפות ויבוא לך נשמח לתמונות. איך עברו הופעות החג??? שתפי אותנו בהודעה שמיד אעלה " החנוכה שלי "

יהבוליק

New member
כמה שרציתי להיות,!!../images/Emo70.gif

חבובית כל הכבוד על היוזמה, ממש תכננתי לבוא אבל בסוף לא יכולתי, אני אשמח לבוא בפעם הבאה שתארגני כזה דבר , ישר כח ענק!

הי חבובית! ../images/Emo140.gif

לצערי לא היה אפילו שמץ סיכוי שאגיע, בגלל עבודה. אבל זה נראה ממש ממש מעניין. איך היה? תוכלי להעלות תמונות???

עלילות הבית הפתוח../images/Emo82.gif

אני שולחת אתכם לקרוא בבלוג שלי כי אין לי כוחות לכתוב פה שוב וכל התמונות כבר שם... כל הסדנאות בחנוכה עברו בשלום ואף בהצלחה, הילדים יצאו עם חיוכים ואני הייתי מרוצה שהצלחנו להפעיל את הבובות ולא רק לבנותן. עשיתי גם סדנת תיאטרון צלליות ל-25 ילדים בכיתות א-ג והיה מאוד אינטסיבי. הנושא היה פיות ודרקונים (כי היו גם בנים בקבוצה וביקשו לא רק פיות, אז הכנתי גם דרקונים) ולמדתי שחייבים לפשט לילדים את הדמויות ולהכין להם שבלונות מראש אחרת הם מסתבכים מאוד בגזירה. מבחינת הפעלה היה יופי. הכנתי 3 תפאורות שונות ודמויות חדשות של פיות ודרקונים ובניתי סיפור על מפגש ביניהם. הזמנתי את הילדים להפעיל את הבובות ואח"כ בנינו בובות והצגנו עם שלהם. אין לי צילומים של הסדנאות. שבוע נעים והרבה בריאות,

למעלה