מחר מחר מחר מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!

EXTREME PROD

New member
מחר מחר מחר מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!

באזימוט! חבר´ה נתנו לכם את מה שביקשתם- הולך להיות משהו פצצה, אנחנו מאוד רוצים לראות את כולכם שם!!!! שימו לב משהו חשוב מאוד- ההסעות יוצאות בשעה 9! לא 12! הם יהיו בשעה 10 בעירייה בחולון ויעלו רק 5 שח הלוך+חזור!! במסיבה להזכירכם אלכוהול חופשי, ממתקים, תלושי הנחה לפיקסינג וקעקועים, הנחה לנעליים של ואנס וגם חולצות של ואנס, עיתונים של מטאל האמר ועוד המון.... אז שנראה את כולכם!!! למי שרוצה עוד פרטים- 064322112- ואתם מוזמנים גם להפוך את השרשור הזה לשרשור בקשות למסיבה+ רעינות למסיבות הבאות+ בקשות שירים. ובקרוב פתיחה של מועדון חדש, משהו שחבל לכולכם על הזמן, אני עוד יפתח הודעה על זה, בינתיים מי שמעוניין להיות בצוות הפקה החדש, לעזור במסיבות, ייחצונים וכו´ מוזמן להתחיל לדבר איתנו. שבוע טוב שיהיה לכולם!

הכבוי

New member
לא שכחת "לפוצץ את נקש בעוגות"?

|||
(אייקון יפה, לא?)

Mrs Hetfield

New member
לא להפסיד!!!

אנשים - אסור להחמיץ את זה!!! יש עוד הזדמנות להזמין כרטיסים!! ליצור קשר איתי

הכבוי

New member
נראה. אולי אני אבוא. תלוי

באופוזיציה של השברולט, ובמזג האוויר ("קשתות זה כיף")... אה, כן, וגם באמא של מורן. סיפור ארוך...

Darakan

New member
תנו לי להבין משהו...

מטאל האמר לא פשט את הרגל? הם הפסיקו לחלק עיתונים כבר לפני שנה... הם לא קיימים כבר... גם פעם שעברה אמרו לי שאמרו שהם היו, ואנשים רצו לראות מה קורה עם העיתונים והכסף שהם שילמו לחינם... ולא היה שם כלום... אהממ?

Mrs Hetfield

New member
סליחה?????????

בטחמ שחולקו!!! לי חילקו אישית!! ואלו לא גיליונות חדשים - אלא ישנים.. וממש טובים אפילו! חבל שאתה מלכלך..

Darakan

New member
אני ליכלכתי?

רציתי לברר אם מה ששמעתי נכון. ואם אלו גיליונות ישנים אז זה כן סביר שהם פשטו את הרגל.

EXTREME PROD

New member
אמממ אני לא כלכך בקי בקטע

עם מטאל האמר- אבל אנשים באמת טענו שהפ פשטו את הרגל, ממה שאני בררתי הם פשוט לקחו הפסקה ועכשיו הם חוזרים- כלומר עדיין יש את המשרד שלהם וכו´. הם אמורים לחזור ולחלק... עכשיו שי לא הבנתי אם אתה בא בטענות נגדנו, כאילו אנחנו לא חילקנו, או בא בטענות נגד מטאל האמר שהפסיקו לחלק. אנחנו בכל אופן נחלק עיתונים שלהם, כל עיתון כמובן עם דיסק, מן הסתם גליונות ישנים, אבל ממש טובים!

Darakan

New member
בכלליות

נגד אף אחד. ההודעה הראשונית הייתה רק לברר. אבל אם כבר מרחיבים את הנושא אז אנשים ששילמו 300 ומשהו שקל בשביל מנוי ולא קיבלו שום עיתון או גרוש בחזרה במשך שנה, מן הראוי שהטענות יופנו נגד מטאל האמר...

Darakan

New member
וד"א

הבנתי למה חשבתם שהתכוונתי למועדון. כשאמרתי "מה עם העיתונים והכסף שהם שילמו לחינם" התכוונתי למנוי למטאל האמר, לא לתשלום כניסה לאזימוט.

Mrs Hetfield

New member
אהה

תראה.. באמת יש עם זה עיניינים... כי הם הפסיקו לחלק... אבל לא החזירו כסף - והובטחו פיצויים.. אבל למטאליסטים שעשו את המנוי בתכ´לס לא משנים בפיצויים אלא רוצים שהעיתון יחזור לפעילות.. אני שמעתי שמועות שמחזירים אותו... אבל לאט לאט וכל אלה עם המינויים יקבלו את העיתונים.. אבל זה אם באמת יחזירו אותו

למעלה