מחר מחר מחר...תקראו בבקשה..*מאושר*

מחר מחר מחר...תקראו בבקשה..*מאושר*

אני כה מאושרת... מחר זה קורה! מחר אני מגיעה למכמורת בפעם הראשונה בחיי! כן, סופסוף סדרתי לי הסעה [נו אבא..
], ואני יכולה לבוא ולפגוש את כולם.. סופסוף אני אוכל להתאים פנים לשם, סופסוף אני אוכל לשמוע על הדולפין מנמל אשדוד ממקור ראשון ולא מכתבה כתובה.... מחר! זה קורה! אני ממש מאושרת ושמחה עכשיו. אני מסוגלת לקפוץ ולדלג מרוב שמחה, אבל אני לא אעשה את זה. כי יש לי שכנים שראוי לשמור עימם על קשרי ידידות..
טוב, אז מחר, לוויתן ורוד מגיעה למכמורת, או בשמה האמיתי:"מור". יהיה כיף....

ofirush17

New member
נצל"ש

לפני כמה ימים הייתה כתבה באחד העיתונים (מעריב או ידעיות) ולא הספקתי לקרוא, יש מישהו שיש לו ויכול לסרוק?

אני יכולה סרוק...=]

היום היום היום היום...|ממשיכה לזמר באושר| מכמורת!
*ולא! אני שפוייה
*

היה נפלא!

נהדר..פשוט נהדר..^^ כל המחמליים [
] כל כך נחמדים... והכרתי מלא אנשים מאגניבים... והתמונות..
הכל...למה אי אפשר לעבור לחודש הבא ישר?!

nir hadar

New member
אני שמח כי נהנת

אישית אני הגעתי מאוחר, אך נהנתי לראות הרבה אנשים חדשים, וסקירה מעמיקה של אלון הווטרינר ודני , על פינטוס. אל תשכחי כי בחודש הבא יש פגישה חדשה...

לא שוכחת...לא שוכחת...

בינתיים נסתפק בגלישה באתרים, נלמד קשה [בתקווה שנצליח להתקבל ללימודי אוקיינולוגיה...
] ונחכה בקוצר רוח ל25/11
יש למה לצפות...
ד.א - מה זה הציוויליזציות הימיות שאביעד הזכיר בפגישה?

nir hadar

New member
ציוויליזציות ימיות

זהו החוג באוניברסיטת חיפה, שבו אנו לומדים לתואר שני ושלישי.

nir hadar

New member
איפה שבא לך../images/Emo13.gif

תואר ראשון אפשר לעשות בכל מקום, ולהגיע לציוויילזציות לתואר שני. מומלץ במככלה הימית במכמורת, הידועה כיום השלוחה של רופין למדעי הים. וכל זאת בגלל הקירבה לים ולדולפינים. אבל אם אני זוכר טוב יש לך עוד כמה וכמה שנים לכך....
ניר

ממ..

מזה אוקיינולוגיה/אוקיינוגרפיה? זה מה שנקרא:"תואר ראשון"? איזה עוד אפשרויות יש? ומה צריך מבחינת תעודת בגרות בשביל להתקבל לקורס שכזה? מה לומדים שם? סליחה על הבורות...

nir hadar

New member
אוקיאנוזרפיה

זה חקר האוקיאנוסים. ניתן ללמוד את זה תואר ראשוןוכו', אבל ניתן גם לעשות תואר ראשון, שני או שלישי בנושא.

למעלה