מחר!!! מחר!!! מחר דקלה סופסוף חוזרת הביתה!!! (מצטער, אני כ"כ מתגעגע, הייתי חייב לשתף..)
C Cobe Anan New member 9/10/05 #1 מחר!!! מחר!!! מחר דקלה סופסוף חוזרת הביתה!!! (מצטער, אני כ"כ מתגעגע, הייתי חייב לשתף..)
O orangeada New member 9/10/05 #2 איזה כיף../images/Emo9.gif איפה היא הייתה? מנצל"שת- אני מקודם קניתי כל מיני עטים, מרקרים, טיפקסים ושות' ב-70 ש"ח .. מה לעשות, אני מתה על כלי כתיבה
איזה כיף../images/Emo9.gif איפה היא הייתה? מנצל"שת- אני מקודם קניתי כל מיני עטים, מרקרים, טיפקסים ושות' ב-70 ש"ח .. מה לעשות, אני מתה על כלי כתיבה
O orangeada New member 9/10/05 #6 חח לא אני לא בכזאת תדירות.. זה אחד הדברים שהכי היה עצוב לי בלסיים בצפר, אין תירוץ לקנות..
כ כה ציפיתי ליום New member 9/10/05 #8 אני מבינה למה אתה אומר את זה אבל תנסה לקבל מזה השראה ותקווה... זו גם דרך להסתכל על הדברים הרי בטוח מחכה לך משהו, הוא רק מעבר לפינה ואתה לא יכול לראות אותו
אני מבינה למה אתה אומר את זה אבל תנסה לקבל מזה השראה ותקווה... זו גם דרך להסתכל על הדברים הרי בטוח מחכה לך משהו, הוא רק מעבר לפינה ואתה לא יכול לראות אותו
C Cobe Anan New member 9/10/05 #11 ה"משהו", יא הומופוב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..............................................................
ה"משהו", יא הומופוב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..............................................................