מחר מסיבת יום הולדת

דורית++

New member
מחר מסיבת יום הולדת

בגן. יום הולדת שלוש לליאור ועמית היה בעצם בשבוע שעבר, אך המסיבה בגן מתוכננת למחר. היום הבאנו לגן בלונים לקישוט והילדים מאד התרגשו. גם אני. הגננת שאלה אותי אם אמי תבוא, כי אז היא תתכנן ריקוד של "אחד על אחד". לי זה נראה מאד מתחשב מצידה, לחשוב על נקודה כזו. גם במסיבת פורים היא הייתה מוכנה לשנות אופי ריקודים מתוכננים בגלל שאני באה לבד עם שני ילדים. להזכירכן, מסיבת פורים משותפת גם לעוד 11 ילדים. למען האמת, זו לא פעם ראשונה שנוכחתי שאנשים מאד מתחשבים במצבים מסוג זה. יש סיבה לאופטימיות. דורית

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

לשני ה
ואני כל כך שמחה לשמוע שאצלך בגן יש פתיחות ומודעות לשונה, כי אני שומעת ימבה סיפורים אחרים. יש להם גננת צעירה
ז"א אחת שרק סיימה את התואר, או מבוגרת "מתושלח"
אני שואלת כי אולי פה השוני בין היחס שבגנים השונים - זה לא נושא שבדקתי אלא רק מסיפורים ושמועות. אז ימבה מזל טוביםםםםםםם

דורית++

New member
הגננת ותיקה מאד

ויש לה גם נסיון וידע בתאומים, מה שמאד חשוב לי. דורית

b e t y a

New member
../images/Emo49.gif לשני המוצ´צ´וס

שמחה לשמוע על הרגישות שמגלה הגננת. מנסיוני עם גננות (עבדתי בגני ילדים), הפתיחות אינה קשורה רק בגיל או בחינוך, אלה המון גם באופי האישי של הגננת, וכן בקשר שלה עם האם (סימטיה וחוסר סימפטיה), לגבי הרגישות -...טוב לא הייתי רוצה גננת ללא רגישות לילדיי, ולצערי יש גם כאלה, וטוב לשמוע שיש גם "טובות". אז המון מזל טוב, נחת ושימחה מהצאצאים.

הרמוניה

New member
מזל טוב לאפרוחים ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וגם לאמא הגאה.... הרבה הרבה נחת הרמוניה

מזל טוב לליאור ועמית !! ../images/Emo24.gif

דורית, לקח זמן אבל נפל לי האסימון רק עכשיו: היכרנו פעם בפורום אחר...

דורית++

New member
תוכלי להזכיר לי?

אני לא כותבת הרבה בפורומים, והאמת היא שהזיכרון שלי דפוק לגמרי. אני מאשימה בכך את ההריון והלידה... דורית

זה בסדר שאת לא זוכרת, גם לי מאז

הלידה יש זיכרון ממש מביך. בכל אופן, פורום משפחות חד הוריות ב-iol ז"ל. כולו נכנסתי לשם שלוש פעמים בחיים אבל במקרה גם את. הגוזלים שלך היו בני פחות משנתיים אז. לקח לי זמן להיזכר כי אז כתבת באנגלית משום מה.

למעלה