מחר מסיימים אם החרא הזה!

rock lee

New member
מחר מסיימים אם החרא הזה!

מחר אני מסיים אם החרא של כיתה ח' ועובר לחרא של ט' בכל אופן, בקרוב אני עובר לנס ציונה (3 באוגוסט) תהיה לי גם עבודה בקיץ. יאי!!! ולגבי מחר, להיסתכל על התעודה שמלאה במיספרים חד סיפרתיים... בכל אופן, גם אלו שביסודי כאן כבר חושבים על החופשה, אז תומרו מה החופשה הזאת בישבילכם? מה תעשו בחופשה? מה אתם רוצים לעשות בשנת הלימודים החדשה? חברים שלי חוגגים מסיבת פרידה כי אני עוזב, וככה זה יהיה: 1. פול ווליום! 2. האווי מטאל! 3. פוגו! (אני בדרך כלל זה שמיתבכיין מכאבים XD) 4. וודקה! או בירה...(רק פעממים בשנה אני נוגע באלכוהול, ביום הולדת שלי, וכשמחלקים תעודות..-- XD) 5. ואחר כך לשחק בפלייסטיישן 1 כמו גברים! בישבילי זאת חופשה מאוד מיוחדת, הרבה דברים אני יעשה בחופש.. בשנת הלימודים החדשה...אני רוצה לילמוד לשם שינוי. וזהו לביינתיים...

S H I L G I

New member
חחח../images/Emo176.gif

תמיד מועכים אותי בפוגו..ואני תמיד רוצה להכנס אבל מתה מפחד.צריך לעשות פוגו בנות כי אז הבנים לא ירסקו אותנו
וואל אני עוברת לכיתה י'=לתיכון.. אממ אני מתכננת..לישון הרבה בחופש..לחפש עבודה..לעבוד הרבה באורווה ולרכב הרבה..להפגש הרבה עם חברות..אין לי עוד רעיונות..אולי גם להפגש עם חברים שלי מהפורומים.. אממ זייהו.

gloom

New member
אני עולה לתיכון../images/Emo66.gif

וכל מה שאני מתכוון לעשות זה לרבוץ כמו זיקית, ואז להאמן בגבעת רם באתלטיקה קלה..... עם יהייה לי כוח, עם לא אני סתם ארבוץ כי אין לי משהו אחר טוב לעשות

s p i n e

New member
כיף לך..../images/Emo175.gif

אני צריכה לסבול עוד 11 ימי סבל ארוכים ומייגעים בחוץ, על הבמה, בחזרות, שיא החום, 70% לחות. איזה כיף לי, הא? טוב אני לא מתכוונת להוציא לך את כל הכיף מלסיים בית ספר ולעבור לאחד חדש, אז בקיצור, תהנה מסוף השנה ומהמסיבה! הדס.

S H I L G I

New member
בחודש האחרון../images/Emo176.gif

זה פחות או יותר מה שאנחנו עשינו, רק בתוך אולם ממוזג

bariska

New member
אתמול סיימתי את החרא של

כיתה י'..ועברתי לחרא של כיתה יא'..
בלעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה