מחר מרוץ בית גוברין

oferlev9

New member
תגיע אתה ותסקר. לא ברור מה הדרישות מדני שעושה הכל בהתנדבות

ariasdo

New member
כמעט כל רוכב ואוהב אופנים נמצא בסטטוס של מתנדב ...

אני כותב זאת כסוג של ביקורת למען הקולות הצפים שלא מקבלים סיקור ( אם ירצה יכתוב זה לא דרישה זה בקשה )
וזו דעתי צריך לכתוב באותה הזדמנות לפחות קצת גם על רוב הרוכבים שבאים להתחרות שבזכותם מתקיים המרוץ .
אם דעתך שונה סבבה אין לי בעיה .

פורום נועד להביע דעה ואת הדעות שלי בנושאים הקשורים לאופנים אני משתדל להסבר ולנמק הכי טוב שאני יכול למרות שעברית זה שפה קשה עבורי .

אריה סדובניק

Infin1ty

New member
הנושא הזה נטחן דק דק כל כך הרבה פעמים

דני הוא בן אדם יחיד, הוא עושה את זה לבד (וכן, בהתנדבות), הוא לא יכול להיות בכל המקצים במקביל (בכל זאת, הוא בן אדם יחיד ללא כוחות על
), על מנת שהמידע יהיה מהימן ואיכותי, הוא צריך להיות נוכח שם.
אם יש לך פיתרון אחר, אתה יכול להציע אותו.

ariasdo

New member
מה שכתבתה נכון וברור אבל יש דברים עם ערך נוסף

שניתן לעשות כדי לקשור את מכלול התחרות בבית גוברין או במקום אחר - למקצה ספציפי של רוכבי העלית .

אני לא כותב מקצועי ולא סוקר אבל יש לי קצת חוש חש להרגיש מה חסר .

לדני יש הרבה ניסיון בכתיבה ואני מאמין שימצא את הפיתרון ...

אריה סדובניק

Infin1ty

New member
הביקורת שלך לא מובנת

אני לא רואה למה דני צריך למצוא את הפיתרון, הוא לא חייב לאף אחד שום דבר, אני חושב (וזו דעה אישית, אני לא מכיר אותו אישית) שהוא עושה את זה כי הוא קודם כל נהנה מזה, ודבר שני, בצורה הזו הוא מקדם את רוכבי העלית בארץ ונותן להם ולמרוצים חשיפה.
&nbsp

ariasdo

New member
כתבתי בצורה ברורה שהסיקור לא מיצג את תחרות בית גוברין אלה

את מקצה העלית בלבד ועל אף שקראתי את ההסברים והנימוקים בקישור שצירף בהודעה נוספת .
לדעתי זה טעות להתייחס כך לנושא כאסטרטגיה ולהתעלם במכוון לחלוטין מהשאר .

דני חופשי לכתוב מה שהוא רוצה ואך שהוא רוצה , אף אחד לא מכריח אותו לכתוב כך או אחרת .
כל אחד יכול לכתוב להנהתו מה שהוא רוצה לקדם ולתת חשיפה לקבוצה יחודית הכול במסגרת הקשורה לאופנים .
אבל גם מותר לי לכתוב מה שמפריע לי בכתבה ובכתבות נוספות וזה ביקורת לגיטימית בפורום .

אריה סדובניק

ItsikH

Member
"מישהו" צריך לעשות משהו בענין... ודאי שזהמעניין וודאי שאפשרי
אבל מחייב שמישהו אחר ייקח על עצמו. אפשרי גם לנסות לבנות סיקור כזה מדיווחי המשתתפים, המלווים והצופים ולא מצפיה ישירה [בערבון מוגבל ביותר כמובן] - ועדיין צריך מישהו לעשות זאת.

קדימה אריה, תרים את הכפפה

בשבת הקרובה מתקיים מרוץ כביש - סובב רמות מנשה http://www.israelcycling.org.il/index.php?dir=site&page=icf_competition&op=description&id=303 
לפי התקנון המופיע בתחתית העמוד ששם, ב-8 זינוק של הפרו והנשים וב-10 זינוק של העילית. מדובר ב-13 סיבובים של 4.9 ק"מ (עילית 14 סיבובים), כך שגם מי שעומד בנקודה אחת, יכול לעקוב לא רע אחרי הדינמיקה של המרוץ. תן לנו תאור של מרוץ המסטרס ואם יהיו תמונות זה רק יוסיף. תאמין לי שאף אחד שהוא קבוע בפורום לא יבוא בטענות על העברית.

ariasdo

New member
אני לא כותב מקצועי ולא סוקר וזה לא אהבת חיי - יש לי תכניות

גדולות יותר לעתיד בתחום אחר שיש בו השפעה על החיים בארץ .

אני בפורום מנסה לעזור וגם להשפיע בכל תחום שנראה לי , ולפעמים גם לקדם פוסטים של אחרים ע"י , תגובה גוררת , דבר מקובל בעולם השיווק .

את הבסיס המוניטין והאמון בפורום , צברתי מפרסום מסלולים , חידונים , ובמיוחד קירות במקומות שאופנים לא טיפסו .
מה שמניע אותי זה לעזור מהניסיון שיש לי בתחומים מגוונים ובעיקר בתחום התכנון , ופעמים עזרה זה גם ביקורת ונקיטת עמדה .

אני נטול אינטרסים , יש 3 דברים עיקרים שגורמים לי הנאה באופן קבוע אאא (אוכל , אופנים , אוטוקאד)

בקשר לעברית - בעבודה יש לי מזכירה שיודעת עברית על בוריה ויש לה הרבה עבודה .

אריה סדובניק

ariasdo

New member
למרות שהדיון הזה נגמר אני עונה לך מפורט - אתה ממש מתבלבל

אני לא בסטטוס של סוקר ומעולם לא הייתי אני לא אייבי גילת , או יאיר בן עמי שעושים כתבות וסיקורי אופנים .
אני רק חבר פורום פעיל מאוד ובפורום אני תורם מעל ומעבר .

אתה דוחך אותי לפינה שאני לא רציתי לכתוב עלי ומה אני יודע לעשות חוץ מלטפס על קירות .
אני יודע לשווק , אני יודע לערוך , אני יודע לתת ביקורת נכונה . וזה בכל התחומים .

אתה מספיק אנטלגנטי לראות כמה אמון אני מקבל מהרוב הצופים חברי הפורום שעדין נכנסים לראות .

המצאות היום אלו שנשארו בפורום מעניין נושאים אחרים , ופחות מרוצי עלית .
אם לא הייתי משתתף ומגיב לשרשור הוא היה נרדם ומתמוסס , בתגובות שלי אני עוזר לעורר את הפוסט הראשי וגורר לשם את הצופים .
כך גם אפשר לראות בפוסטים של אחרים התגובה שלי גוררת התעניינות .

אני די מבין על מה צרכים לכתוב כמשווק ,כערוך , ונותן ביקורת , ואני לא סוקר .

אתה יכול לראות שכל פסט יזום שלי ערוך ומשווק נכון ויוצר סקרנות , כך שלצופים יש אמון שהתוכן יהיה מעניין ויפתיע למרות שיגיעות הכתב בעברית .

הפורום נועד שיכתבו דעה מותר לי לבקר ולכתוב את דעתי גם לבקש ולהציע - ירצו יקבלו ואם לא את שלי עשיתי .

אריה סדובניק

oferlev9

New member
אתה מתבלבל

כמו כל ישראלי טוב, הכי קל לתת עצות לאחרים ולבקר את מעשיהם. לתת ביקורת זאת המומחיות מספר אחת של כל הישראלים.
אני בטוח שאתה מצויין בתחומך. תעשה את מה שאתה עושה ואל תתן עצות וביקורת על מה שאחרים עושים.

ariasdo

New member
בהבדל קטן את העצות וביקורת שלי מעונינים לשמוע - גם בפורום .

Tamir Eshel

New member
לבקשת אריה: התייחסות למאמץ...

הרוכבים התאמצו.
גם המנצחים,
גם המפסידים,
גם העלית,
גם שאר הקטגוריות.
הנה: התייחסות.
עוד משהו?

ariasdo

New member
באיידיש אומרים מאכסטו חויזיק פון מיר? = אתה צוחק עלי .

daskarov

New member
תמיר אשל מגיע לחלק מהמרוצים עם האופנוע

הוא משמש כשופט ואתמול גם עם מצלמה על הראש.
מה שאיפשר צילום של חלקים גדולים מהמרוץ.
נקווה שיערוך את סיפור התחרות. זה הרבה עבודה.
&nbsp

Tamir Eshel

New member
אכן, שופט וגם צלם

ערכתי את החומר המצולם וברגעים אלו ממש אני מעלה אותו ליוטיוב ואחר כך אעלה קישור לפייסבוק.
סבלנות, לוקח המון זמן להעלות סרט ארוך.

למעלה