מחר- משמרת מחאה בירושלים

קמנצינד

New member
מחר- משמרת מחאה בירושלים

בשעה עשר וחצי, מול הכניסה לבית ראש הממשלה.

יונה1

New member
"הצעד הבא הוא בידי ראש הממשלה בלבד

הוא הסמכות והוא האיש שיכול להציל את גלעד" (מדברי צבי שליט, אתמול)

וגם ההרצאה של יונה, שלא התקיימה ביום ג' ?

וכתוספת והשלמה לתגובתה כאן של יונה: בראיון שקיימה טל גבאי ביום ד' בערוץ 23 של הטלביזיה ('עושים סדר') עם תמי שינקמן, ממשרד יחסי-בצבור המסייע ל'מטה להשבת גלעד שליט', ועם אריאלה רינגל-הופמן העתונאית ב'ידיעות אחרונות', היה ה'מוטו': "רק רפיסות השלטון בישראל גרמה וגורמת לגלעד שליט להיות בשבי כבר 3 שנים !"

יונה1

New member
דן, כשאתה כבר מתכבד לכתוב בקיצור

גם אז אתה כותב גיבובי שטויות! למה? האם לא פשוט יותר לשאול אם ההרצאה התקיימה? ההרצאה התקיימה כמתוכנן, והיו הרבה יותר אנשים מכפי שקיוויתי, (כי לא קל לשבת ולתת הרצאה ברחוב לכל כך הרבה אנשים). לאור התגובות שרותי ויעל קיבלו עליה באותו לילה ולמחרת, אני נוסעת לשוחח היום עם אנשי משמרות ימי הששי מול בית רה"מ, ובעוד כשבועיים (אם אצליח להתפנות), שוב עם מתנדבים נוספים מהאוהל. וכל זה, למרות שהיה מאד לא פשוט וקל לדבר עם האנשים שם, וההרצאה לוותה (הייתי אומרת אפילו כצפוי), בסערת רגשות וצווחות של "מומחי מחאה" ו"מביני דבר". כנראה היו צריכים לשתות מים, להרגע ולחשוב בשקט על מה שאמרתי.

יונה1

New member
עוד הערה לדן

תואיל בטובך להתקשר לאריאלה רינגל הופמן, ולשאול אותה מדוע לא הבינה, הפנימה ואמרה זאת כבר לפני למעלה משנה, לאחר שישבה בסלון ביתי ושמעה את דעתי ואת הסברי (?!). על תמי שינקמן, שבעתיד (אם לא כבר היום, תתפרנס נהדר בעקבות "קמפיין שליט"), אין לי מה להוסיף, פרט לזה שהחצופה התראיינה ושיקרה שהיא זו שגייסה את פדויי השבי למען גלעד (!) האשה החצופה הזו כל כך מנותקת מהנושא, עד שהיא לא יודעת שעמותת "ערים בלילה" - ביוזמתם שלהם, התחילו להפגין חודש אחד בלבד לאחר מלחמת לבנון השנייה! אז אפרופו הציטטות שאתה מביא פה מפי גדולים וחשובים בתורה. יש לי שאלה והערה קטנה ואישית אליך: בניגוד ל"שרות שירות" ויתר זבי החוטם והטפשים שמופיעים פה בפורום על מנת לרדת עלי ולהתווכח איתי כרפלקס מותנה על כל מה שאני כותבת, איך זה שגם אתה חובר אליהם??? הרי אתה היית בכנס של עמותת "10 מליון דולר" (עמותת הנעדרים) ושמעת כמוני את איתן הבר "מציע פרס של מליון דולר" למי שיענה על שאלה שלו הקשורה לשבויים. המשפט השני שלו היה ש"לאור הקהל היושב באולם (ה-מומחים הגדולים בנושא שבויים בישראל), הוא לא לוקח סיכון ומוריד את הפרס ל-10 אלפים דולר". אם אתה לא זוכר מי היחיד (או ליתר דיוק היחידה) שענה לו על השאלה, הרי שיש ברשותי צילום וידאו של הכנס.

למעלה