מחר מתגייס...

Juramento

New member
מחר מתגייס...

היי לכולכם, אממ...מחר אני סוף סוף מתגייס לצה"ל והופך להיות חלק מהמערך הלוחם של המדינה, הכבוד הוא שלי כמובן. רציתי להגיד שהיה לי מאוד נחמד איתכם פה בפורום, בעיקר עם האנשים שיותר הכרתי לעומק - עלוה, גיא וליאור...תודה לכולכם, אוהב אתכם מאוד. ו...בהזדמנות אני אכנס לכאן. לילה טוב!

המון בהצלחה!!

לאן מתגייס? גיוס קרבי?אני יודעת שביום שני יש גיוס להנדסה..

טיפקסית

New member
אלונוש המון בהצלחה

אל תיקח את הימים הראשונים קשה,אפילו כשזה נראה בלתי נגמר זה ייגמר באיזשהו שלב. בתור חיילת כבר שמונה חודשים וחצי בצה"ל אני יכולה להגיד לך-הגעת למערכת חמה,מגבשת שתעצב את מי שאתה גם לעתיד. מקווה שהגעת למקום שרצית [מה סימנת במניל"ה? היית בגיבושים קרביים כלשהם?] בכל מקרה המון בהצלחה ואם תצטרך...אני כאן המון בהצלחה גבר! אוהבת המון בשמת

אלון קצת עצוב להיפרד!!אתה מבין בטח

למה!! אבל כל סוף הוא התחלה של משהו חדש!!מי כמוך יודע!!! דיר בלאק אתה לא שומר על קשר שאתה חוזר..ודוגרי עכשיו אני יכול לישון יותר טוב בלילה!! בהצלחה ושמור על עצמך!!!

אלונוש....

כל כך עצוב לי לכתוב את זה אתה בטח יודע כמה אתה חשוב לי וכמה אני שמחה שבכרתי אותך, כתבתי לך את זה בהזדמנויות שונות. המוווווווווווווון בהצלחה תמיד תזכור שאני פה ואתה יכול להתלונן על המ"כ החרא, ועל החברים שלא תמיד תומכים אוהבת אותך המון המון המון עלוה.........

אז ככה....

אלונוש הולך להיות שריונר............. אלון אני גאה בך מותק...... ותודה על כל השבועיים המדהימים האלה מקווה שהצלחת לשתות את הקפה............

עלווה לאט לאט הויתיקים עוזבים

וזה כל כך עצוב!! הפורום מתפורר לנו בין הידיים!! cpr(החייאה) באופן דחוף לפורום!!! איפ הימים שהינו טוחנים כמה דפים ביום??

trigotrigo

New member
בהצלחה, אח שלי גיבור

את זה אתה הולך לשמוע הרבה בצבא... טוב, שיהיה לך בהצלחה, באמת תרמת פה הרבה!

ד"ש לכולכם מאלון....

אז אלון בדרך לביסל"ש (בית ספר לשיריון) והוא כבר הספיק לשמור בלילה... הוא מוסר ד"ש לכולכם ואת אהבתו אליכם.......... וזהו הוא אמר שדווקא סבבה לו ושיש מפקדים טובים....

לפי מה שהוא אמר לי

אז משחררים אותם אבל לך תדע.......... שיחזור כבר. אני נשמעת נואשת להחריד אבל אני באמת מתגעגעת אליו....

trigotrigo

New member
../images/Emo13.gif הוא רק ישמח אם כך את מרגישה

כלומר, שאיכפת לך ממנו
אני כבר חסר-סבלנות לגיוס שלי באוקטובר-נובמבר...

לוחמת נ"מ יפה!

אני מקווה להגיע גם בנובמבר לנ"מ!!,אבל אם לא אז גבעתי,נח"ל יתקבלו בכיף! מצב הלוחמות פה בפורום שמתגייסות בנובמבר יפה!!!(אני גם אבל אני בן
1.מג"בניקית 2.מוד"שניקית 3.נ"ממניקית יש עוד?...

למעלה