מחר מתקינים לי מזגן בבית

מחר מתקינים לי מזגן בבית

גם אלי הגיע הציוויליזיציה אני ובעל הביית הגענו לעמק השווה אם אפשר לקרוא לזה כך : הוא קנה את המזגן אני משלמת על ההתקנה { יותר נכון רק על החור בקיר .לקדוח בקיר בטון עולה 350 ש"ח } בעל הבית אמר שבעקבות קניית המזגן הוא לא מעלה לי את שכר הדירה אבל שלפחות אקח חלק בהוצאה קצת נחנקתי אבל אין מה לעשות העיקר שיהיה נעים בבית ולא מחניק . ברור שלפני שאני עוזבת אני אסתום את החור בקיר
האמת בעל הבית שלי כבר התייאש ממני אנחנו שם כבר כמעט 4 שנים . באנו רק לכמה חודשים חחחח , מה לעשות מה אי אפשר לעזוב התחלנו עם עלות של 1590 ש"ח לחודש והכל בחוץ כ"כ יקרררררררר . אז זהו בנתיים אנחנו כאן .

m i c h a l i

New member
בשעה טובה ../images/Emo178.gif

אני חושבת שהיום מזגן זה כבר לא מותרות בארץ שלנו אלא ממש חובה אני צמודה למזגן רוב היום אלא אם אני קרובה למקור מים גדול שמאפשר טבילה (ים או בריכה) לפני כמה שנים גרתי בדירה ללא מזגן וזה היה סיוט כל שעתיים מקלחת כדי להתרענן, מאווררים בכל כיוון ובכל זאת היה חם מאד !!! תהני לך
אני חושבת שזה שווה את ההשקעה שסידרת עם בעל הבית

../images/Emo24.gifתהני יקירתי,במרכז יש לחות ,באתי משם,

פה בצפון חם אבל אתה יכול לחיות עם מאוורר בקלות. יש לי בבית בריזה נהדרת,אבל כשחם חם,אבל לא ברמות של מרכז. שיהיה לך נעים/וקריר. אילנה

daniela1975

New member
הגיע הזמן ../images/Emo3.gif

עכשיו אנחנו נשרוץ אצלכן...מה את חושבת...
העיקר שתהנו

אתן מוזמנות בשימחה ../images/Emo24.gif

האמת אני מרגישה כמו בבית מלון , איזה כיף להיזרק על המיטה רק עם המגבת ונעים וממוזג , אוך איזה כיף לשדרג קצת את החיים .

למעלה