מחר נחתך הגורל...לחודש זה..

מצב
הנושא נעול.
מחר נחתך הגורל...לחודש זה..../images/Emo186.gif

מקווה שיהיה רק טוב... וכי תיגבור ההורמונים יביא לעיבוי רירית הרחם. רק בתנאי הנ"ל אני נוסעת בשבוע הבא לקבל תרומת ביציות. מקווה לטוב ואדווח לכן - מחר כשאחזור. אני ממש ב- ל.....ח.....ץ בעקבות כך...איבדתי את קולי... להת´ - אמא יש רק 1

רומי^^

New member
תעובה הרירית ל-א-ל-ת-ר../images/Emo70.gif בהצלחה!!!

מקווה שיהיה רק טוב... וכי תיגבור ההורמונים יביא לעיבוי רירית הרחם. רק בתנאי הנ"ל אני נוסעת בשבוע הבא לקבל תרומת ביציות. מקווה לטוב ואדווח לכן - מחר כשאחזור. אני ממש ב- ל.....ח.....ץ בעקבות כך...איבדתי את קולי... להת´ - אמא יש רק 1
תעובה הרירית ל-א-ל-ת-ר
בהצלחה!!!

אמאלה2

New member
מחזיקים אצבעות ומחכים לשמוע

מחזיקים אצבעות ומחכים לשמוע
בשורות טובות

אוי, אמא יש רק 1....

אוי, אמא יש רק 1....
כמה קשה עם כל ההמתנות והציפיות האלה מורטות העצבים - והפעם: תתעבה או לא תתעבה הסרבנית? אז מחזיקה לך חזק חזק אצבעות שמחר תתגלה רירית יפה, דשנה ועסיסית, שתהיה מוכנה לקלוט את העוברונים מעבר לים. פעם קראתי באיזשהו מקום שאחד הדסרים שיכולים לעזור לעיבוי רירית דקה הוא ..... ויאגרה. אם עדיין יש מקום לשיפור, אולי תשאלי את הרופא שלך על האופציה הזו? שיהיה בהצלחה, אמא!! ובאשר לקול - נו, העוברים יהיו מוכנים להקלט גם אצל אמא שותקת זמנית.....

מצב
הנושא נעול.
למעלה