מחר ניפוח שני

batl

New member
מחר ניפוח שני

מחר ניפוח שני ואני קצת חוששת מה אוכל? כמה אוכל? מה אעשה כדי לא להקיא

webaction

New member
זה לא סוף העולם...

אז ככה את תוכלי ל אכול הכול......... כמה עד שתהי שבעה..................... אם לא תדחפי יותר מידי אוכל ותוכלי מה שנקרא לאט אבל בטוח סביר להניח שלא תקיאי אז בהצלחה

batl

New member
איזה יופי!!!!!!!!!

נופחתי שנית וזה לא היה נורא!!!!! דרך אגב פגשתי אנשים שנופחו 7-8 פעמים והכל בסדר פגשתי גם מישהי שנותחה לפני 6 שנים- ואין בעיות

רוייקו

New member
בת´, ראית כמה אנשים וזה לא מעיד

על הכלל.. יש כאלה שניפחו להם "רק" שלוש פעמים והטבעת החליקה או ניתקה מהפורט וכו וכו ויש כאלה שכבר 5-6 שנים מהניתוח (הרוב הגדול של המנותחים מלפני 4 שנים לכל היותר)... ראיתי גם חצי מהאנשים ברנטגן של איכילוב - מנותחים שבאו לסגור או לפתוח את הטבעת - שהטבעת החליקה להם והם רק שנה או שנתיים מהניתוח, אז מה ? צריך להיות מוכנים לכל. לניתוחים חוזרים, לניפוחים חוזרים וכל מה שכרוך בזה. צריך להשלים על המצב שהניתוח הוא לא סוף הסיפור אלה רק תחילתו של הסיפור. בהצלחה בירידה, רוייקו

batl

New member
או קיי רוייקו

הבנתי את הרעיון- ומה לעשות? הכל בידי שמים!! ובידי הרופא ומה שתלוי בי אעשה כמייטב יכולתי תודה על העידוד...

buaz

New member
איך הולך?

אהלן, זו אנה - זוכרת אותי? איך היה? את מרוצה יותר מקצב הירידה עכשיו? אני ממש עוד חודש ובחדר ניתוח ודיי נבהלתי מזה שאת שקלת כמוני וירדת יחסית מעט... אני מקווה שתצליחי ותרגישי טוב.

gal33

New member
בדיוק את אותם הדברים שעשית אחרי

הניפוח הראשון כדי לא להקיא. ותנהגי בדיוק באותה צורה בה נהגת לאחר הראשון. כלכלה נוזלית, רכה ויאללה. בהצלחה,גל.

RomiVais

New member
גל - מה שלומך???? ../images/Emo13.gif

נעלמת לנו קצת, אה? הכל בסדר?

gal33

New member
הי רומי, כולה 4-5 ימים לא הייתי כאן

רק בגלל שתמיד אני מרעישה יותר מדי, נוצר הרושם שנעלמתי... דרך אגב, יקירתי אותו הדבר אפשר לאמר עלייך. אך אז קראתי והבנתי למה "נעלמת". רשמו לך דברים חכמים מאוד, ששמחתי לקרוא שהובילו אותך להחלטה הנכונה של לפתוח קצת את הטבעת. הדבר המשמח ביותר שקראתי באחת מהודעותייך ונעלם לו, הוא שכינית עצמך "שמנמונת". כתבת משהו בסגנון, "...אז אשאר שמנמונת לעוד כמה חודשים...". רומי, כל הכבוד. הפנמת!!! את לא שמנה יותר, את שמנמונת!! קולטת?!?! וכעת מההישג הזה המשיכי לצעוד זקופה קדימה. בהצלחה, גל.

RomiVais

New member
מה לעשות שמרגישים בחסרונך? ../images/Emo8.gif

אהבתי את ההערה שלך!!
תודה!!!! יש לי ידיד שתמיד אומר לי שאני מנסה "להכניס לראשו" דברים שבעצם הוא שם לב שאני לא מיישמת בחיים שלי, ולמען האמת הוא צודק - אז כדי שהוא יקשיב לי אני חייבת להוות דוגמה טובה, נכון?
אני גאה אם אני מצליחה. זה לא אומר שכבר אין על מה לעבוד, אבל הכל מתחיל מצעד קטן. שוב תודה, ואני מקווה לשמוע ממך עידכונים!!! לילה נפלא, רומי

gal33

New member
רומי, תעדכני מה היה היום. אצלי הכל

בסדר גמור, אני בדרך לחזור להיות גל באופן מלא. כמו שאבא שלי אומר "חזרה לך חדוות החיים". אז כן בהחלט, חזרה לי שמחת החיים שלי, שכבר הרבה זמן לא היתה בנמצא. אני עוברת המון דברים עכשיו שקשורים לניתוח במישרין ובעקיפין, ללא ספק, תקופה מהותית בחיי. אין לי מושג כמה ירדתי, כי טרם מצאתי משקל נורמלי שילווה אותי בתהליך. אני מתרכזת כעת בלהחלים ולחזור למסלול החיים, ואני בטוחה שהקילוגרמים ימשיכו לנשור. בהצלחה, ועדכני איך היה... גל

RomiVais

New member
אהלן גלוש!! ../images/Emo24.gif

אני ממש ממש שמחה לשמוע שאת חוזרת לעצמך באופן מלא!!
מקווה שלא תאבדי עוד לעולם את שמחת החיים שלך יקירתי!!
אני בטוחה שאת מרגישה את הירידה בבגדים ובהרגשה הכללית, גם אם אין משקל בהישג יד. תמשיכי בדרך הטובה, תחלימי ותחזרי למסלול החיים במהרה!! בהצלחה, רומי

RomiVais

New member
בהצלחה בת אל!!! ../images/Emo13.gif

איפה את עושה את הניפוח? אני אהיה מחר בוולפסון כדי לשחרר מעט את הטבעת, כי ניפחו יותר מדי... אז אם במקרה את שם - ניפגש...
המלצה!!!!!!!!!!!! אל תעשי את אותה טעות שאני עשיתי. אל תצאי מבית החולים אם את לא מצליחה לשתות בלי בעיות חצי ליטר מים!!! אל תחששי, זה באמת לא נורא. שוב בהצלחה, לילה טוב ויום נפלא למחר, רומי

batl

New member
תודה רומי

ניפחו אותי וכבר הצלחתי לשתות מס קפה ומרק נמס ואפילו אכלתי מעדן!!!!!

buaz

New member
בהצלחה

אהלן, מה שלומך? שיהיה לך בהצלחה היום.....

batl

New member
תודה buaz

היה יופי!! הרופא אמר שבממוצע החודש תהיה יריגה של 5 ק"ג איזה כיף!!!!

שלגיה**

New member
אז איך היה הניפוח?

אני מקווה ששתית לאחר מכן על מנת לבדוק אם יש מעבר טוב של הנוזלים (מים) ומקווה שאת פועלת לפי הנחיות הדיאטנית כדי למנוע הקאות ומעבר מדורג מכלכלה נוזלית לכלכה מוצקה יותר בשלב מתקדם. אין ספק שמעתה הירידה במשקל תהיה מהירה יותר. שיהיה בהצלחה ותקפידי על הכללים. שלגיה

m1

New member
לרומי היקרה../images/Emo6.gif

אז מה שלום החיוך??????
מלי

למעלה