מחר ניפט של פנורמה...

רונית 294

New member
מחר ניפט של פנורמה...

קצת בלחץ. תוהה אם להכניס את עצמי לזה. מצד אחד זה חובה מצד שני אם יהיה משהו שההשפעות שלו לא חד משמעיות?? מלחיץ!

רונית 294

New member
וגם... הרופא של ההריון בסיכון

לא יהיה עד 12/1 והולכת לרופא הרגיל שיגיד לי אם להמשיך בתמיכה. ממש חוששת להפסיק ומצד שני, אולי זה כבר לא טוב בשלב הזה... שבוע 12+

שירהד1

Member
מנהל
תראי, אני בעד-

אני בעד קודם כל לעשות כל בדיקה אפשרית, שלא מסכנת את העובר.
אחר כך- לשבור את הראש האם יש צורך בבדיקת מי שפיר.
החלטות לא פשוטות אנחנו צריכות לבצע. זה חלק מלהיות אמא/אבא (הזכרתי גם את האבא, כי אצלנו קבלת ההחלטות לגבי ביצוע או אי ביצוע של בדיקות כאלו ואחרות היתה של שנינו).

נקווה לתוצאות טובות!!!

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

בהצלחה!

אם אני זוכרת נכון, ניפט בודקת טריזומיות ומונוזומיות (המורחבות בודקות גם חוסרים תת מיקרוסקופיים, אבל לא כולן), כך שהתשובות הן די חד משמעיות. כמו ששירה אמרה - אם תהיה איזשהי סיבה, תשברי את הראש על מי שפיר. מקווה שלא תהיה סיבה

רונית 294

New member
לשירה ודה ווינד...

לא הסברתי את עצמי נכון. אין לי בעיה עם מי שפיר. כאילו זה לא הפחד שלי. אני פשוט לוקחת את התוצאה כוודאית ברמת העיקרון. הרי עשיתי את הבדיקה הזו בדיוק בהריון הקודם ואין סיבה שפתאום ימצאו משהו ממני נגיד. הפחד שלי הוא מלגלות שיש נגיד משהו בהורמוני המין והתסמונות האלה וההשפעות שלהן לא חד משמעיות. זה הלחץ שלי. לגביי התמיכה הרופא של ההריון בסיכון אמר שנפסיק בסביבות שבוע 12.

ספציפית לגבי תסמונות בכרומוזומי מין

כאן התוצאות של ניפטי ממש לא מדויקות, זוהי נקודת התורפה שלהן. אם יימצא משהו כזה - קודם כל מי שפיר.
וכאמור, מקווה שלא תצטרכי.

למעלה